Selçuk’ta otopark için mücadele sürüyor: "Efes Bizimdir" kampanyası tamamlandı

Selçuk’ta otopark için mücadele sürüyor:

Selçuk’ta otopark için mücadele sürüyor: "Efes Bizimdir" kampanyası tamamlandı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, Efes Alt Kapı Otopark işletme hakkının belediyeye bırakılması için mücadele devam ederken, Selçuk Kent Konseyi tarafından yürütülen “Efes Bizimdir” imza kampanyası tamamlandı.
1970’lerden bu yana Selçuk Belediyesi tarafından işletilen ve gelirleri belediyeye aktarılan Efes Alt Kapı Otoparkı işletme hakkının belediyeye bırakılması için mücadele sürüyor. Bu kapsamda, Efes Alt Kapı’da Selçuk Kent Konseyi tarafından başlatılan imza kampanyası, çok kısa bir sürede 9 bine yakın imza ile tamamlandı.
“Efes Bizimdir” imza kampanyasına; siyasi partilerin, oda temsilcilerinin, sendika üyelerinin, belediye çalışanlarının ve Efes Alt Kapı esnafının da katıl sağladığı belirtildi.
Efes Selçuk Kent Konseyi Başkanı Suna Gündoğdu, “Efes Selçuk’un farklı noktalarında binlerce imza topladık. Her siyasi görüşten, her yaştan ve meslekten binlerce hemşehrimizin içten ve kararlı desteğiyle güçlendik. Bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isteriz ki, her platformda Efes Bizimdir demeye devam edeceğiz. Halkımızın olan, hakkımız olan değerlerden vazgeçmeyeceğiz. Biliyoruz ki Efes, şimdiye kadar onu koruyan kollayan halkındır. Efes Bizimdir” dedi.


Güncel 16.02.2022 13:37:05 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi