Selendi’de filenin sultanı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Selendi’de filenin sultanı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Selendi’de filenin sultanı Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları dolayısıyla düzenlenen etkinlikte İlçe Kaymakamlığı himayesinde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Liselerarası Kız Voleybol Turnuvasının şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Kız voleybol takımı oldu.
Puan usulü ile 5 takımın katılımıyla kapalı spor salonunda oynanan maçlar sonunda finalde Selendi Anadolu Lisesi ile Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi karşılaştı. İki takımın taraftarlarının büyük destek verdiği final maçını kazanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi kız voleybol takımı şampiyon olarak filenin sultanı oldu. Turnuvanın ikincisi Selendi Anadolu Lisesi, üçüncüsü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dördüncüsü ise Selendi İmam Hatip Anadolu Lisesi Kız takımı oldu.
Takımlara kupaları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında verileceği öğrenildi. Final maçını İlçe Kaymakamı Ali Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sait Bozer, İlçe Emniyet Amir vekili Hakkı Korhan İnci, Okul Müdürleri, öğretmenler katıldı.


Spor 14.05.2022 08:08:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de büfede çıkan yangın hasara neden oldu

2

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

3

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

4

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

5

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

6

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

7

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

8

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

10

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi