Selvi Kılıçdaroğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesindeki yaralı madencileri ziyaret etti

Selvi Kılıçdaroğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesindeki yaralı madencileri ziyaret etti

Selvi Kılıçdaroğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesindeki yaralı madencileri ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde tedavileri süren madencileri ziyaret etti. Tedavisi devam eden işçiler hakkında konuşan Kılıçdaroğlu, “Bugün ziyaret ettiğimiz hastaların aramıza dönmelerini istiyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesi‘ne ait maden ocağındaki patlamadan yaralı kurtulan işçileri hastanede ziyaret etti. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine gelen heyet, hastane yetkililerinden yaralılar hakkında bilgi aldı. Yaralı yakınlarına da geçmiş olsun dileklerini ileten Selvi Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu, hastane çıkışında kısa bir açıklama yaptı.
Selvi Kılıçdaroğlu, “Bugün ziyaret ettiğimiz hastaların aramıza dönmelerini istiyoruz. Üzüldük tabi bu duruma. Üzüntümüz hala geçmedi. İnşallah tekrar yaşamayız” dedi.


Güncel 21.10.2022 13:26:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

2

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

3

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

4

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

5

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

6

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

7

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

8

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

9

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

10

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı