Senur Akın Biçer, KESİD Başkanlığına yeniden seçildi

Senur Akın Biçer, KESİD Başkanlığına yeniden seçildi

Senur Akın Biçer, KESİD Başkanlığına yeniden seçildi

İSTANBUL - Küçük Ev Aletleri Sanayici ve İhracatçıları Derneği (KESİD) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine yeniden Senur Akın Biçer seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, KESİD'in 9. Olağan Genel Kurulu CVK Park Bosphorus Otel'de gerçekleştirildi. Seçimli gerçekleşen kurulda KESİD Yönetim Kurulu Başkanı Senur Akın Biçer olurken, yönetimde Murat Kolbaşı, Mustafa Hacısalihoğlu, Rahmi Korkmaz ve Emre Gürsel yer aldı.

Açıklamada, olağan genel kurulda yaptığı konuşmaya yer verilen KESİD Yönetim Kurulu Başkanı Biçer, küçük elektrikli ev aletleri sektörünün Türkiye açısından büyük önem taşıdığını bildirdi.

Sahip oldukları potansiyeli tam anlamıyla hayata geçirmek ve uluslararası alanda daha da güçlü bir oyuncu olmak için faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Biçer, "Sektörümüzün genel durumunu ortaya koyacak bir rapor hazırlatıyoruz. Bu raporun sonuçlarını da önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız." ifadelerini kullandı.

Biçer, sektör temsilcilerinin katma değeri yüksek ürünleri ve Türkiye'nin küçük elektrikli ev aletleri sektöründe uluslararası üretim merkezi haline gelmesini sağlamaya yönelik vizyonları sayesinde güzel işler başaracaklarını anlattı.

Senur Akın Biçer, "Türkiye, Çin'den sonra küçük elektrikli ev aletleri sektörünün ikinci büyük ülkesi. Ülkemiz için büyük önem taşıyan sektörümüzün gelişmesi ve Türkiye'nin uluslararası alanda güçlü bir üretim merkezi haline gelmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

KESİD Onursal Başkanı Bülent Durlanık da 22 yıl önce kurulan derneğin sektördeki üretici ve ihracatçıların uluslararası düzeydeki rekabet gücünün geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı.



Ekonomi 26.02.2024 14:31:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Kışı hareketli geçiren Antalya'da turist sayısında rekor beklentisi

2

Adana'da "Gençler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitim Programı" ödül töreni düzenlendi

3

Adana'da yavru sazan üretim sezonu sağımla başladı

4

Histamin intoleransı en çok orta yaşlı kadınlarda gözüküyor

5

Vodafone Business 10 bin işletmenin dijital yetkinliğini ölçecek

6

Adana'da "Ekonomi ve Hukuk Buluşmaları" programı düzenlendi

7

Hatay'da depremzede çiftçilere pamuk ve soya tohumu desteği

8

Mersin'de IPARD 3 Proje Lansman toplantısı yapıldı

9

Mersin Erdemli'de yenidünya hasadına başlandı

10

Red Bull Four 2 Score'un Konya elemesi tamamlandı