Serik'te depremde yaşamını yitirenler anıldı

Serik

Serik'te depremde yaşamını yitirenler anıldı

ANTALYA - Serik ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybedenler için anma programı düzenlendi.

Belediye Konferans Salonu'nda Serik Kahramanmaraşlılar Derneği tarafından düzenlenen program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, yaptığı konuşmada, birçok ili etkileyen deprem için ilk andan itibaren resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket ederek yardımları ulaştırmaya çalıştıklarını söyledi.

Aputkan, halkın duyarlılığı ve dayanışmanın gücü ile bu zor günleri atlatmaya çalıştıklarını kaydetti.

Serik Kahramanmaraşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ise depremde kaybedilen canların derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Şiir okunması ve sinevizyon gösterisinin ardından, deprem bölgesi için gönüllü ve özverili bir şekilde katkı koyan kurum ve kişilere plaket takdim edildi.

Serik Müftüsü İbrahim Köksal’ın yaptığı duanın ardından program sona erdi.

Programa, siyasi parti ilçe başkanları, daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.



Yurt Dünya 7.02.2024 17:30:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da "Genç İletişimciler Yeşil Vatan Hatıra Ormanı" oluşturuldu

2

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de ortaokul öğrencisi okul müdürünü tüfekle yaraladı

3

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

4

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

5

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

6

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

8

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

9

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

10

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu