Serik'te zabıta ekipleri buldukları çantayı sahibine ulaştırdı

Serik

Serik'te zabıta ekipleri buldukları çantayı sahibine ulaştırdı

ANTALYA - Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, devriye attıkları sırada cadde üzerinde buldukları çantayı sahibine teslim etti.

Yeni Mahalle, Hürriyet Caddesi'nde sabah saatlerinde devriye atan zabıta ekipleri, yerde bir çanta buldu. Sahibini bulabilmek için çanta içerisinde inceleme yapan ekipler, otel kartvizitine ulaştı.

Çantanın Burhan Dedeoğulları'na ait olduğunu tespit eden ekip, çantayı sahibine teslim etti. Çantasına kavuşan Dedeoğulları, Cezayir'de oturduğu evin kartları ile pasaport, dolar ve bir miktar para bulunan çantayı teslim alarak, ekiplere teşekkür etti.

Çocuğunu almaya giderken çantasını düşürdüğünü dile getiren Dedeoğulları, "Caddede çantamı düşürmüşüm. Hatay'a gidecektim. Zabıta ekipleri çantamı bulmuşlar. İçerisinden otelin kartvizitini bularak kaldığım oteli öğrenip, bana ulaştılar. Sonra çantamı teslim aldım. Allah razı olsun." ifadesini kullandı.



Yurt Dünya 10.11.2025 14:27:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da itfaiye ekipleri AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

3

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

4

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

6

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

7

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

8

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

9

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

10

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı