Serik'te zabıta ekipleri buldukları çantayı sahibine ulaştırdı

Serik

Serik'te zabıta ekipleri buldukları çantayı sahibine ulaştırdı

ANTALYA - Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, devriye attıkları sırada cadde üzerinde buldukları çantayı sahibine teslim etti.

Yeni Mahalle, Hürriyet Caddesi'nde sabah saatlerinde devriye atan zabıta ekipleri, yerde bir çanta buldu. Sahibini bulabilmek için çanta içerisinde inceleme yapan ekipler, otel kartvizitine ulaştı.

Çantanın Burhan Dedeoğulları'na ait olduğunu tespit eden ekip, çantayı sahibine teslim etti. Çantasına kavuşan Dedeoğulları, Cezayir'de oturduğu evin kartları ile pasaport, dolar ve bir miktar para bulunan çantayı teslim alarak, ekiplere teşekkür etti.

Çocuğunu almaya giderken çantasını düşürdüğünü dile getiren Dedeoğulları, "Caddede çantamı düşürmüşüm. Hatay'a gidecektim. Zabıta ekipleri çantamı bulmuşlar. İçerisinden otelin kartvizitini bularak kaldığım oteli öğrenip, bana ulaştılar. Sonra çantamı teslim aldım. Allah razı olsun." ifadesini kullandı.



Yurt Dünya 10.11.2025 14:27:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

3

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

4

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

5

Menarini Türkiye'ye Golden Pulse'tan iki ödül

6

Antalya'da orman yangınında 2 hektar alan zarar gördü

7

Antalya Teknokent, Silikon Vadisi'nde ofis açmaya hazırlanıyor

8

Kariyer.net "2026 Beklentiler Araştırması" sonuçlarını paylaştı

9

Eskişehir Valisi olarak atanan Erdinç Yılmaz, Osmaniye'den uğurlandı

10

Honda ve Aston Martin Aramco, Formula 1'de 2026 sezonu için güçlerini birleştirdi