Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Almanya’dan döndü

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Almanya’dan döndü

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Almanya’dan döndü

Denizli Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 2019 yılında dahil olduğu AB Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği projesi çerçevesinde Almanya’da gerçekleşen eğitim faaliyetini tamamladı.

2019 yılı teklif çağrısı döneminde Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanan" Avrupa’da Yapılan Göçmen Uyum Programları" adlı projede, Almanya’ya eğitim faaliyetinde bulunuldu. Proje faaliyetlerinde göçmen uyum programları ve uygulama örnekleri üzerinde duruldu.

Serinhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, "Kurumumuz, bu projeyle Avrupa’da yapılan göçmen uyumları ile ilgili olarak yürütülen çalışmaların Avrupa boyutunu inceleme fırsatı buldu hem de kurumumuza Avrupa boyutu kazandırdı. Kurumumuz tarafından hazırlana proje başarılı bir şekilde yürütüldü ve pandemi sebebiyle geç de olsa tamamlandı. İlçemizdeki göçmen sayısı ve verilen eğitimler göz önüne alınarak bu proje oluşturulmuştur. Bu projeyle ilçemizdeki göçmenlerin ihtiyaç duydukları alanda mesleki eğitimler verilecek, uyum konusunda daha iyi eğitim şartları oluşturma imkanı sağlanacaktır." dedi.


Güncel 6.07.2022 11:08:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi