Serkan Karayiğit Siyaset Dünyasında

Serkan Karayiğit Siyaset Dünyasında

Serkan Karayiğit Siyaset Dünyasında

Osmaniye'nin en büyük sülalerinden biri olan Ayhan Karayiğit'in oğlu Ziraat Mühendisi Serkan Karayiğit, siyaset dünyasına girdi.

Önce Ankara'da İyi Parti'ye katılan Karayiğit Ailesi'nin önderi eski Belediye Başkanı İbrahim Karayiğit ve Serkan Karayiğit, bugün ilk Belediye Başkan Adayı olma "olurunu" sülalesinden almak için toplandı. Bir lokantada Karayiğit Sülalesinin büyükleri ile bir araya geldiler.

İbrahim ve Ayhan Karayiğit'in daveti üzerine toplanan sülale büyükleri Serkan Karayiğit'in Belediye Başkan Adayı olma fikrine sıcak baktıklarını bildirdiler.

Karayiğit Sülalesinden bugün siyaset dünyasına girme "olurunu" alan Serkan Karayiğit, ilerleyen günlerde Karayiğit Sülalesinin gençleri de dahil diğer üyeleri ile de bir araya gelerek adaylığı için görüşmeler yapacak.

Toplantıda bir konuşma yapan Osmaniye eski Belediye Başkanı İbrahim Karayiğit, yaptığı konuşmada, kendilerini  Osmaniye'de yaşayan herkesin yakından tanıdığını, bugüne kadar herkesin zor günlerinde yanında olduklarını, siyaseti hayatı kolaylaştımak ve insanlara faydalı olmak için yaptıklarını,hizmetin siyasetten geçtiğine inan bir sülale olduklarını ifade ederek, "Yeğenin Serkan Karayiğit'te çok yetenekli ve çalışkan bir deli kanlıdır. Osmaniye'nin kaderini değiştirecek yeteneğe sahiptir. Her konu da bizde kendisinin yanındayız"dedi.

 

 



Osmaniye 3.12.2021 21:32:00 0
Anahtar Kelimeler: Serkan Karayiğit Siyaset Dünyasında

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi