Sertab Erener Bodrum’u salladı

Sertab Erener Bodrum’u salladı

Sertab Erener Bodrum’u salladı

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Sertab Erener, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro sahnesinde bu yaz ikinci kez sevenleri ile bir araya geldi.
Bodrum Antik Tiyatro’nun tarihi ve mistik atmosferinde, unutulmaz şarkılarını hayranlarıyla beraber seslendiren Sertab Erener, “2020 bize çok büyük sürprizlerle geldi. 2020 yılını sevmedik ama yine de hep birlikteyiz. Sonuçta insan sosyal bir hayvan. Sosyalleşmeme imkanımız yok ama kendimize dikkat etmek zorundayız. İyi ki geldiniz sizi çok seviyorum” dedi.
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Erener, konserini "Kafanı Yorma" parçasıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi.
Bodrum başta olmak üzere Kuşadası, Çeşme ve Marmaris ile Ege turnesini tamamlayan Sertap Erener, 18 Ağustos’ta Kerkisolfej’in düzenlediği İstanbul Harbiye Açıkhava konser serisinin açılışını yapacak.


Güncel 15.08.2020 13:56:45 0
Anahtar Kelimeler: sertab erener bodrum’u salladı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da mobilya atölyesinde çıkan yangın hasara neden oldu

2

Antalya'da zincir markette çıkan yangın hasara yol açtı

3

Hatay'da depremlerin ardından 123'üncü cami ibadete açıldı

4

Alanya'da ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü

5

Akdeniz'de en fazla yaş meyve ve sebze ihracatı yapan firmalar ödüllendirildi

6

Futbol: Trendyol Süper Lig

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Türk Kızılay, Adana'da iftar programı düzenledi

9

Antalya'da kent içi toplu taşıma için yeni otobüsler hizmete alındı

10

Manavgat'ta iki otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı