Setur alternetif seyahatler oluşturmayı sürdürecek

Setur alternetif seyahatler oluşturmayı sürdürecek

Setur alternetif seyahatler oluşturmayı sürdürecek

ISTANBUL (AA) - Setur Operasyonlar Direktörü Oktay Temeller, "Setur olarak yeni dinamiklere hizlica karsilik verdik ve güven ortamini saglayabilecegimiz bir yapi kurduk. Önümüzdeki dönemde de teknolojik altyapimizi kullanarak misafirlerimizin güven duyduklari seyahati kolayca gerçeklestirebilecekleri alternatifler yaratmaya devam edecegiz." ifadelerini kullandi.

Temeller, 27 Eylül Dünya Turizm Günü’ne iliskin yaptigi açiklamada, pandemiden en çok etkilenen sektörlerden biri olan turizmin geleceginin, sektör paydaslari ile birlikte sekillenebilecegini bildirdi.

Bireysel ya da kurumsal olarak hizmetlerden faydalanan misafirlerin talep ve beklentilerinin bu gelecege yön verecegini belirten Temeller, herkes için önceligin saglik ve güven oldugunu aktardi.

50 yili askin tecrübesiyle turizmin öncüleri arasinda yer alan Setur’un pandeminin ilk günlerinden itibaren hem çalisanlari hem de misafirleri için gerekli tüm önlemleri aldigini ifade eden Temeller, sunlari kaydetti:

“Çalisma yöntemlerimizden, ürün gamimiza kadar her alanda yenilendik. Turizm, bireysel - kurumsal otel ve uçak biletinden, MICE ve turlara kadar çok ayakli ve büyük bir sektör. Biz Setur olarak tüm alanlarda kaliteli ve güvenilir hizmet vermekten dolayi büyük gurur duyuyoruz. Müsterilerimiz için deger yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karsilik vererek memnuniyetlerini saglamak üzere her zaman oldugu gibi pandemi döneminde de tüm departmanlarimiz, misafirlerimizin sagligini gözeterek hem ürün gamimizi ve operasyonel süreçlerimizi yeniledik, hem de gelecege yönelik yeni modeller olusturmaya basladik.”


- "Önceligimiz misafirlerimizin sagligi"


Oktay Temeller, Setur olarak pandemiyle birlikte aldiklari önlemlere deginerek, “Yurt içi seyahatlerimize katilan misafirlerimizi 'Güvenli Turizm Serfikasi' sahibi otellere yönlendirdik. Sadece aileleri ya da güvendikleri arkadaslariyla bir arada olmayi tercih edenler için yurt içinde güvenli mavi yolculuk tur seçenegimizi hayata geçirdik. Yurt içi turlarimizda kullandigimiz araçlarimizda kapasite sinirimizi yüzde 50 yaptik ve araçlarimizin düzenli dezenfekte edilmesi, çalisanlarimizin tamaminin kapsamli sekilde egitilerek önlemlerin en disiplinli sekilde uygulanmasini sagladik.” degerlendirmesinde bulundu.

Temeller sözlerini söyle sürdürdü:

“Pandemi ile kurumsal seyahat sektörünün dinamikleri ve önceliklendirmelerinde önemli degisimler yasandi. Is ortaklarimiz ve hizmet verdigimiz sirketler ile çalisanlarinin güvenli seyahati adina detayli çalismalar gerçeklestirdik. Misafirlerimiz seyahat planlamalarini önce saglik düsüncesiyle planlamaya basladi. Geldigimiz noktada Setur olarak yeni dinamiklere hizlica karsilik verdik ve güven ortamini saglayabilecegimiz bir yapi kurduk. Önümüzdeki dönemde de teknolojik altyapimizi kullanarak misafirlerimizin güven duyduklari seyahati kolayca gerçeklestirebilecekleri alternatifler yaratmaya devam edecegiz.

Bununla birlikte yurt disi turizminde Setur olarak tüm turlarimizi yeni normale uygun olarak yeniden düzenledik. Yeni tur rotalari, gruplarin kisi sayilari, seyahat esnasinda dikkat edilecek tüm hususlari önceden belirledik ve bu dogrultuda tüm aksiyon planlarimizi hazirladik. Pandemiden en çok etkilenen alanlardan olan MICE tarafinda da yurt içindeki etkinlik ve toplantilari yeni normale uygun halde organize etmeye basladik. Korunma ve mesafe yöntemleri en üst düzeyde, katilimci sayisi azaltilmis, yari canli, yari online hibrit etkinlik ve toplantilarla sektörde yeniden bir hareketlenmenin olacagini düsünüyoruz.”


- "Ilk çeyrekle birlikte ciddi bir yogunluk yasayacagimizi öngörüyoruz"


Temeller, Setur olarak misafirlerin taleplerine yönelik hazirliklarini söyle anlatti:

“Yurt içinde 'Güvenli Turizm Serfikasi' alan otellere yönlendirme yapmaya ve turlarimizda alinan önlemlere dikkatle uymaya devam edecegiz. Portföyümüze birçok yeni butik otel katacak ve küçük gruplar olarak yapilacak tesislerimizin sayisini artiracagiz. Yeni dönem için de turlarimiz daha az kisi sayisi ile hijyen güveliginden emin oldugumuz oteller, ören yerleri, restoran ve açik hava destinasyonlarindan olusacak. Setur olarak yurt disinda kisiye özel çözümlerimizle daha önce oldugu gibi bu süreçte de misafirlerimizin taleplerini karsilayacak ürün yelpazesine sahibiz.Yurt disi seyahatlerinin baslamasi ile misafirlerimize güvenle sehayat edebilecekleri yeni alternatiflerimiz ile hizmet vermeye devam edecegiz.

Kurumsal tarafta 2021 yilinda mevcudu koruyarak yeni satis kanallari yaratmak öncelikli hedefimiz. Türkiye’de teknolojik ilklere imza atmis bir sirketiz ve sektöre yön verecek lider konumumuzu pekistirecegiz. Dijital alt yapi gelistirme ve yeni teknolojiler üretme konusundaki kararliligimiz 2021 yilinda da ön planda olacak. MICE tarafinda pandemiden dolayi islerimiz 2021 yilina ertelendi. Dolayisiyla 2021’de hem bu seneden ertelenenler hem de yeni yilin islerinden dolayi ilk çeyrekle birlikte ciddi bir yogunluk yasayacagimizi öngörüyoruz. Bunun için hem tedarikçilerimiz hem de kendi kadromuz ile çalismalarimizi profesyonel bakis açimizla sürdürüyoruz. Profesyonel kadromuz, güçlü tedarikçi agimiz ve 50 yili askin tecrübeli ve güvenilir sirket yapimiz ile 2021 yilina ve sonrasina simdiden haziriz.”




Yurt Dünya 26.09.2020 14:17:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da caretta carettalar yumurta bırakmaya başladı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da cami önünde silahlı saldırı sonucu öldürülen imamın cenazesi toprağa verildi

3

Hatay Valiliği, depremlerde yetim ve öksüz kalan çocuklar için proje başlattı

4

İskenderun'da asayiş uygulamalarında yakalanan 19 şüpheliden 13'ü tutuklandı

5

Hatay'da devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

6

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Adana'da yolcunun kapısı açık seyreden otobüsten düşerek yaralandığı kazada şoför serbest bırakıldı

8

Burdur'dan 3 proje TÜBİTAK Orta Okul Öğrencileri Araştırma Yarışması'nda derece aldı

9

Antalya'da ruhsatsız güzellik merkezi hakkında işlem başlatıldı

10

Serik Belediye Başkanı Kumbul, muhtarlarla bir araya geldi