Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası'nda yarışçılara ödüllerini verdi

Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası

Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası'nda yarışçılara ödüllerini verdi

İSTANBUL - Setur Marinas, 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası kapsamında gerçekleşen etkinlikte yelken tutkunlarına destek verdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 34. Uluslararası Marmaris Yarış Haftası, Netsel Marmaris Marina ev sahipliğiyle gerçekleştirildi.

Setur Marinas, Netsel Marmaris Marina'da düzenlenen ödül töreninde kazananlara ödüllerini verdi.

Etkinlik, Marmaris Körfezi ile açık denizde gerçekleşti. Organizasyonda, Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Fransa, Rusya, Letonya, Almanya, Ukrayna, İngiltere, Kanada, İsveç, Kazakistan, Bulgaristan, ABD, Belarus, Moldova ve Estonya'dan 110 yelkenli yat ve 1000 sporcu yer aldı.

Etkinliğin son gününde, yatlar Netsel Marina'dan sırayla ayrılarak körfezde seyir yaparken, hakem heyetinin belirlediği üçgen rotada yarıştı.

Denizcilik tutkusunu ve yelken sporundaki başarıları desteklemeye devam edecek Setur Marinas, gelecekteki etkinliklerde de denizcilikseverlerle bir araya gelmeyi sürdürecek.



Yurt Dünya 9.11.2023 14:58:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Burdur'da AK Parti'lilerle buluştu:

2

Halkbank ve Türkiye Sigorta kadın girişimciler için güçlerini birleştirdi

3

JTI Türkiye Fabrika Liderliğine Benoit Philibert atandı

4

Mersin'in Akdeniz ilçesinde ağaçlar bakımdan geçirildi

5

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu öğrencilerle kitap okudu

6

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 68 şüpheliyi yakaladı

7

Agrotech İklim Lideri Ödülü'nün sahibi oldu

8

Hyundai Motor Türkiye Eğitimde İkinci Hayat projesiyle okullara destek oldu

9

Arçelik satış sonrası hizmetlerde yapay zeka dönüşümünü başlattı

10

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara taş atan şüpheli yakalandı