Şeyh Pınarı Mesire alanının eksikleri giderildi

Şeyh Pınarı Mesire alanının eksikleri giderildi

Şeyh Pınarı Mesire alanının eksikleri giderildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesine bağlı Balaban mahallesinde bulunan Şeyh Pınarı Mesire alanında çevre düzenleme ve fidan dikim çalışmaları gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Darende ilçesi Balaban mahallesinde 1500 metrekarelik alanda oluşturulan Şeyh Pınarı Mesire alanında ihtiyaç duyulan, 2 adet kamelya, 8 adet bank ve çöp kovalarını alana yerleştirdi. Ayrıca çevre düzenleme çalışmalarının da yapıldığı mesire alanında 143 adet çeşitli cins ve türden fidanın dikimi de yine Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.
Balaban Mahalle Muhtarı Cemal Çelebi, “Şeyh Pınarı Mesire alanındaki çalışmalarımıza destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve mahalle sakinlerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 22.06.2020 14:03:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

2

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

3

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

4

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

5

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

6

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

7

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

9

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi