Seyir halindeki motosiklet üzerinde ölümcül şova polisten ceza

Seyir halindeki motosiklet üzerinde ölümcül şova polisten ceza

Seyir halindeki motosiklet üzerinde ölümcül şova polisten ceza

Antalya’nın Alanya ilçesinde motosiklet üzerinde kasksız ayakta seyredip canını hiçe sayarak trafiği tehlikeye sokan genci polis ekipleri tespit ederek, 420 TL cezai işlem uyguladı.
Alanya’da önceki gün akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana gelen olayda, seyir halindeki 07 NNJ 96 plakalı motosikletin üzerinde ayağa kalkan kasksız A.Y. isimli genç, bir süre sonra direksiyonu da bıraktı. O anlar, yoldan geçen diğer bir sürücü tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülendiğini fark eden genç bir süre sonra motosiklete oturarak hızla uzaklaştı.

Sürücüye 420 TL para cezası
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Saray Karakolu ekipleri harekete geçerek sürücü A.Y.’yi gözaltına aldı. A.Y. hakkında ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokma’ suçundan adli işlem başlatılırken, 420 TL cezai işlem uygulandı.


Yurt Dünya 7.07.2020 11:54:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor