Seyyar sandıklarlar seçmenin ayağına gitti

Seyyar sandıklarlar seçmenin ayağına gitti

Seyyar sandıklarlar seçmenin ayağına gitti

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde oy kullanmak için sandığa gidemeyen seçmenler için seyyar sandıklar taşındı.
Adıyaman’da Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için seçmenler sabah saat 08.00 itibariyle sandığa gitmeye başladı. Adıyaman’da bin 452 sandıkta 399 bin 703 seçmen sandığa gidecek. Sandığa gidemeyen ve seyyar sandık talep eden yaşlı ve hastalar için seyyar sandık uygulaması yürürlüğe kondu.
Adıyaman’da seyyar sandık talep eden 16 kişi için seyyar sandık taşındı. O kullananlar arasında ilk kez oy kullanan Sümeyye Şahin ile Osman ve Dilber Erdil çifti oldu.
İlk oyunu kullan 18 yaşındaki Sümeyye Şahin, “Oy kullanmaya gidemediğim için sabahın erken saatlerinde ekiplerimiz sandığı getirdi. Teşekkür ediyorum. İlk oyumu kullanıyorum” dedi.


Güncel 28.05.2023 10:21:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

2

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

3

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

4

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

5

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

6

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

8

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

9

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

10

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü