Seyyar sandıklarlar seçmenin ayağına gitti

Seyyar sandıklarlar seçmenin ayağına gitti

Seyyar sandıklarlar seçmenin ayağına gitti

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde oy kullanmak için sandığa gidemeyen seçmenler için seyyar sandıklar taşındı.
Adıyaman’da Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için seçmenler sabah saat 08.00 itibariyle sandığa gitmeye başladı. Adıyaman’da bin 452 sandıkta 399 bin 703 seçmen sandığa gidecek. Sandığa gidemeyen ve seyyar sandık talep eden yaşlı ve hastalar için seyyar sandık uygulaması yürürlüğe kondu.
Adıyaman’da seyyar sandık talep eden 16 kişi için seyyar sandık taşındı. O kullananlar arasında ilk kez oy kullanan Sümeyye Şahin ile Osman ve Dilber Erdil çifti oldu.
İlk oyunu kullan 18 yaşındaki Sümeyye Şahin, “Oy kullanmaya gidemediğim için sabahın erken saatlerinde ekiplerimiz sandığı getirdi. Teşekkür ediyorum. İlk oyumu kullanıyorum” dedi.


Güncel 28.05.2023 10:21:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı