SGK ödemelerinde son fırsat

SGK ödemelerinde son fırsat

SGK ödemelerinde son fırsat

Besni SGK Müdürü İsrafil Yaşar, yapılandırmadan yararlanan kişilerin 30 Nisan’a kadar ödeme yapmaları halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebileceklerini dile getirdi.
İsrafil Yaşar, 7256 sayılı bazı borçların yeniden yapılandırılmasına dair kanun kapsamında borçlar yapılandırılmış olup taksitli ödeme seçeneğinde ilk taksit ve peşin ödeme seçeneği ile yapılandırma yapanlarda ödeme süresi 31 Mart 2021 tarihinde sona erdiğini söyledi.
İsrafil Yaşar, “Bu fırsatı kaçıranlar için, peşin ödeme yapanlar geç ödeme zammı ile 30 Nisan’a kadar ödemeleri halinde yapılandırma hakkından faydalanacaktır. Taksitli ödeme seçeneği ile borç yapılandırması yapanlardan ilk taksiti ödemeyenler borçlarını peşin ödemeye çevirip geç ödeme zammı ile birlikte 30 Nisan’a kadar ödeme yapmaları halinde yapılandırma hakkından faydalanacaklardır. Genel Sağlık Sigortası borcu olanların ise 30 Nisan 2021 tarihine kadar ödemeleri halinde gecikme zammı tamamen silinecek olup sadece anapara ödemesi alınacaktır. Yapılandırma avantajlarının devamı ve cazip ödeme imkanlarını kaçırmamak için 30 Nisan 2021 tarihinde peşin ödeme seçeneği ile borç yapılandırması yapıp ödemeyi yapamayan, taksitli ödeme seçeneği ile borç yapılandırması yapıp ilk taksiti ödeyemeyip yapılandırması bozulanlar, genel sağlık sigortası borcu olanlar, gecikme zammının yüzde 100 silinmektedir. Borçlarını ödemeleri halinde yapılandırma avantajı ve indirimli ödeme imkanları devam edecektir” ifadelerine yer verdi.


Güncel 22.04.2021 15:03:47 0
Anahtar Kelimeler: sgk ödemelerinde son fırsat

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de "Tam Ölçekli Radyasyon Acil Durum Tatbikatı" yapıldı

2

Mersin'de çalıştığı iş yerine "yağma" süsü veren personel ve 2 şüpheliye gözaltı

3

Akseki'nin 5 Yıllık Yerel Kalkınma Stratejisi IPARD LEADER programından onay aldı

4

Antalya Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Antalya Sağlıkspor birinci oldu

5

Mersin'de iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

6

Sudan'a çadır ulaştıracak ikinci yardım gemisi Mersin'den yola çıktı

7

Isparta'da 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı

8

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

9

Tokat'ta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden askerin cenazesi Isparta'da defnedildi

10

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda