Sığındığı GASKİ tesislerinde doğurdu

Sığındığı GASKİ tesislerinde doğurdu

Sığındığı GASKİ tesislerinde doğurdu

Gaziantep’te depremde panikle evlerinden çıkan 3 çocuklu anne dördüncü çocuğu tesislerde dünyaya geldi
Gaziantep’te yaşayan ve Kahramanmaraşlı merkezli depremde panikle evden çıkan 3 çocuklu aile yakınlarındaki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşletmesi (GASKİ) tesislerine sığındı. Deprem nedeniyle yaşadığı korku ve paniğin ardından sığındığı sosyal tesislerde sancılanan anne, dördüncü çocuğunu burada dünyaya getirdi. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğe ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in adı verildi.
Fatma isimli bebeklerinin sağlıklı olduğunu belirten aile GASKİ Geneş Müdürü Hüseyin Sönmezler ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti.
Fatma Şahin ise sosyal medya hesabından yaptığı, ’’Bu kadar olumsuzluğun arasında böyle güzel bir haber almak iyi geliyor insana. GASKİ tesislerimize sığınan #depremzedelerin içinde hamile olan kardeşimiz yavrusunu dünyaya orada sağlıklı bir şekilde getirmiş. Allah analı babalı büyütsün, bir daha böyle kötü günler göstermesin’ ifadeleri ile duyurdu.


Yurt Dünya 10.02.2023 20:58:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de öğrenciler “Seyit Onbaşı” tiyatrosuyla Çanakkale ruhunu yaşattı

2

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Tarsus Kaymakamı Akyüz, Tarsus Devlet Hastanesini ziyaret etti

4

AK Parti Akseki İlçe Teşkilatından iftar programı

5

Devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

6

Kozan'da 4 mahalledeki meralar gübrelendi

7

Öğrenciler Yeşilay'ın etkinlikleriyle bağımlılık konusunda farkındalık kazandı

8

Depremzede şef, Hatay mutfağını İzmir'de iftar sofralarına taşıyor

9

Hayrat İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş'ta günde 1200 kişilik iftarlık dağıtıyor

10

Ceyhan'da kaldırıma çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı