“ŞİİRİNİ AL DA GEL” 3. YILINI DOLDURDU

“ŞİİRİNİ AL DA GEL” 3. YILINI DOLDURDU

Osmaniye Ozanlar, Şairler ve Yazarlar Derneği (OŞYAD) tarafından Kent Müzesi’nde düzenlenen “Şiirini al da gel” programı 3. yılını doldurdu.

Osmaniye’de her ayın son Cumartesi günü aralıksız olarak saat:13.30’da başlayan “Şiirini al da gel” programı 35. programını tamamlayarak  3. yılına girdi.

Programın açılışında konuşan OŞYAD Başkanı Mustafa Bardak, şiir ve türkülerle hoş saatlerin yaşandığı “Şiirini al da gel” programına sadece dernek üyelerimiz değil, şiir okumak ve türkü söylemek isteyen her insanın katıldığı bir etkinlik olduğunu söyledi.

Bardak, programın 35’inin Kent Müzesinde, iki programın ise “Ekmek ödüllü Şiir yarışması” gezi etkinliği kapsamına gelmesi nedeniyle “Yaşar Kemal Parkı” içerisinde gerçekleştirildiğini, bu etkinlik kapsamında toplamda 37 program yapıldığını belirtti.

Kent Müzesindeki 35’nci programın sorumlu yürütücülüğü ile  sunuculuk görevini Derneğin Yönetim kurulu üyesi Ahmet İpek yaptı.

Program kapsamında; Mahmut Eynallı, İbrahim Karagülle, Osman Körkü, Nurdoğan Çolakkadı, Aşık Salih Kanbur, Zekeriya Gözübenli, Tahir Erdoğdu, Dursun Yeşiloğlu ve Ali Demirci bağlama eşliğinde türkülerini yorumladılar.

Program kapsamında; Mustafa Yeydem, Ramazan Eren, İ. Şadi Çenet, Nurettin Algül, Melek Çoşkun, İzzettin Sağlam, Talip Kazgı, Yakup Ulucan, Ali Görmüş ve Muhammet Salan  ise şiirlerini okudu. 



Osmaniye 2.12.2019 17:00:00 0
Anahtar Kelimeler: “ŞİİRİNİ . YILINI DOLDURDU

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği