Siirt Belediyesi PKU hastaları için gıda kolisi dağıttı

Siirt Belediyesi PKU hastaları için gıda kolisi dağıttı

Siirt Belediyesi PKU hastaları için gıda kolisi dağıttı

Siirt Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, Fenilketonüri (PKU) hastalarına destek için gıda kolisi dağıtımına başlandı.
Hastaların tükettikleri ürünler ve sosyal yaşamlarında karşılaştıkları sorunları çözmek adına Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu’nun talimatlarıyla gıda kolisi hazırlandı. Hazırlanan gıda kolilerinin dağıtımına başlanıldı. Belediye Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünce, Siirt Belediyesinde Fenilketonürili hastalara gıda kolileri Siirt Belediye Başkan Vekili Başdanışmanı Şefik Erden ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci tarafından kent merkezinde hastalara dağıtıldı.
Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından Fenilketonürili hastalarının gıda ihtiyacınının düzenli olarak karşılanmaya devam edeceği belirtildi.


Güncel 24.08.2021 11:02:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Turhan, "Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

2

Mersin'de 280 bin sentetik ecza hapı ele geçirildi

3

Isparta'da "Kim var?" adlı sanat oratoryosu sahnelendi

4

E-ticaret işletmelerinin yüzde 53'ü yapay zekayı aktif kullanıyor

5

Burdur'da evde çıkan ve ahıra sıçrayan yangın söndürüldü

6

Mersin'de dolu etkili oldu

7

Bucak İtfaiyesi 2025 yılında 438 olaya müdahale etti

8

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, özel sağlık tesisi yatırımı için protokol imzaladı

9

Antalya'da Profesyonel Otel Yöneticileri, "Yöresel Mutfak"ta buluştu

10

Serik'te otomobil ile minibüs kazasında 1 kişi yaralandı