Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Hatay’a giderek afetzede aileleri bayramda yalnız bırakmadı

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Hatay’a giderek afetzede aileleri bayramda yalnız bırakmadı

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Hatay’a giderek afetzede aileleri bayramda yalnız bırakmadı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Hatay’a giderek afetzede aileleri tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Hatay’a görevlendirilen ve koordinatör vali olarak yaklaşık iki ay aralıksız bölgede görev yapan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, Ramazan Bayramı vesilesiyle yaraları sarmak için tekrar bölgeye görevlendirildi. Vali Hacıbektaşoğlu bayramın ilk günü Hatay ilçesine bağlı Kırıkhan ilçesinde, Stadyum Çadır Kent, Boğazlıyan Konteyner Kent ve Tuzla Belediyesi 1. Etap Konteyner Kent Geçici Barınma Merkezinde kalan afetzede vatandaşları ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti.
Çocuklarla da yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler veren Vali Hacıbektaşoğlu, konteyner kentte vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyip bayramlarını tebrik etti.


Güncel 22.04.2023 11:24:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor