Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, mübarek ramazan ayının manevi ikliminde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde Kurtalan ilçesinde düzenlenen toplu iftar programına katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesi tarafından Selahaddin Eyyubi Caddesi’nde düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Üç bin kişinin katıldığı iftar programına; İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu, Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin, Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven, Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, Kurtalan İl Genel Meclis üyeleri, ilçe kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, iftara öncesi katılımcıların masalarını gezerek kendileri ile bir süre sohbet etti ve hatırlarını sordu.

Birlik ve beraberlik mesajları veren, Vali Hacıbektaşoğlu, mübarek ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın daha da güçlendiğini dile getirdi. Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Vali Hacıbektaşoğlu, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Program, yapılan duanın ardından son buldu.

Köy muhtarlarının sorunlarını dinledi
İftar programı sonrası Kurtalan Öğretmenevi’nde mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, muhtarlarla sohbet etti, sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Muhtarların ramazan ayını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, “Devletimiz tüm imkanları ile her zaman yanınızdadır. Yanınızda olmaya devam edecektir” dedi.


Güncel 15.04.2023 22:37:43 0

İlginizi Çekebilir

1

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

2

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

3

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

4

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

5

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

6

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

7

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

8

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

9

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

10

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi