Siirt’te kayıp hemşireyi arama çalışmaları 32’inci gününde

Siirt’te kayıp hemşireyi arama çalışmaları 32’inci gününde

Siirt’te kayıp hemşireyi arama çalışmaları 32’inci gününde

Siirt’in Pervari ilçesinde 32 gün önce Müküs Çayı’na düşen arkadaşını kurtarmak isterken akıntıya kapılarak kaybolan hemşire Eyüp Güneş’i arama çalışmaları bayramda da devam ediyor.
Beğendik beldesi yakınlarında 32 gün önce piknik yaptıkları sırada ayağı kayarak Müküs Çayı’na düşen hemşire Halime Timurtaş’ı kurtarmak için girdiği suda akıntıya kapılan hemşire Eyüp Güneş’in bulunması için aramalar sürüyor. Bölgedeki arama kurtarma çalışmaları, Hacıahmet köyünden Çetin HES Baraj gölü arasını Adana Jandarma Sualtı Arama Kurtarma, Hakkari Jandarma Arama Kurtarma ve UMKE ekipleri, Müküs köprüsü ile tünel arasını su altı ve su üstü arama faaliyeti Bitlis Polis Sualtı Arama Kurtarma ekibi tarafından, Çöplük mevkiinde ise jandarma komando karma tim ile Müküs köprüsü ile Çetin HES Baraj gölü arasında su üstü arama tarama faaliyeti icra edilmiş olup herhangi bir bulguya rastlanmadığı belirtildi.
32’inci gününde sabahın erken saatlerinde başlayan arama kurtarma çalışmaları, 130 kişiyle hem karadan hem havadan hem de sudan yürütülüyor.


Yurt Dünya 12.07.2022 12:37:15 0

İlginizi Çekebilir

1

İskenderun'da okul çevrelerinde denetim yapıldı

2

Antalya'da inşaat firmasına ait depoda çıkan yangın söndürüldü

3

Osmaniye’de feci kaza kamerada: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

4

Osmaniye polisinden yasa dışı bahis operasyonu: 1 milyar TL’lik varlık donduruldu

5

Hatay'da su gider kanalında mahsur kalan kedi ve yavruları kurtarıldı

6

Turkcell'e 1 milyar dolarlık uluslararası murabaha sendikasyonu

7

Konyaaltı ilçesinde afetlere karşı toplanma alanları oluşturuldu

8

Antalya'da bir konteynerde çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi

9

Davraz Kayak Merkezi bayramda yaklaşık 10 bin ziyaretçi ağırladı

10

Burdur'da 2 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli tutuklandı