Simavlı çiçekçinin ’Sevgililer Günü’ sevinci

Simavlı çiçekçinin ’Sevgililer Günü’ sevinci

Simavlı çiçekçinin ’Sevgililer Günü’ sevinci

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Sevgililer Günü’nde satış serbestliği verilen çiçekçiler günün sonunda mutluluklarını yöresel oyunlarla kutladı.
İçişleri Bakanlığı tarafından 12-13-14 Şubat tarihlerindeki kısıtlamalardan muaf tutulan çiçek satan iş yerleri, pandemi sürecindeki durgun olan işlerinin ardından kazançlı günler yaşadıklarını söylediler.
Çiçekçi Mehmet Yüksek, (51) Sevgililer Günü dolayısıyla açık olan iş yerinde son gün satışlarından olumlu sonuçlar aldıklarını belirtti. Yüksek, “Geç saatlere kadar gün sonu temizliğini yaptıktan sonra eşimle birlikte yöresel oyunlar oynayıp hem sevgililer gününü, hem de son günlerde yaptığımız en kazançlı günü kutladık. Sevinçli günümüzü de cep telefonu ile kayıt yapıp ölümsüzleştirdik. Bizlere destek veren yetkililere ve müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.


Güncel 15.02.2021 10:48:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da ilkokul öğrencilerine "su tasarrufu" eğitimi verildi

2

Antalya'da infaz koruma memurlarını taşıyan otobüs devrildi

3

Türk Gastroenteroloji Derneğinden kolon kanseri etkinliği

4

Ray Sigorta sektörde ilk 5 içinde yer almayı hedefliyor

5

Futbol: Hazırlık maçı

6

Polifarma gönüllüleri Türkmenli Barajı çevresini temizledi

7

Antalya'da "Kepez Kitap Fuarı" kapılarını açtı

8

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Antalya ile devam ediyor

9

TurkNet desteğiyle FRC 2026'nın ikinci etabı Bakırköy'de başladı

10

Milas Bodrum Havalimanında yaz sezonu dış hat uçuşları başladı