Sınav öncesi bahar şenliği morali

Sınav öncesi bahar şenliği morali

Sınav öncesi bahar şenliği morali

Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliği’nde öğrenciler; konser, söyleşi, tiyatro gösterileri, müzik dinletisi gibi etkinlikler ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral buldu. Şenliğin son gününde ünlü Pinhani grubu, geçmişten günümüze sevilen şarkılarını konser alanını dolduran öğrencilerle birlikte söyledi.
Yaşar Üniversitesinde düzenlenen geleneksel bahar şenliği, spor ve eğlenceyi bir araya getirdi. Üniversitenin Selçuk Yaşar Kampüsünde iki gün süren şenlikte öğrenciler; konser, söyleşi, dinleti etkinleri ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral depoladı. Şenliğin ilk gününde öğrenci toplulukları etkinliklerinin yanı sıra oyunlar ve yarışmalar, DJ workshop yemek yarışması, dans gösterileri yapılırken tiyatro topluluğu da Çehov’un Sevgili Doktor oyununu sahneledi.

Uluslararası Kültür Etkinlikleri
Şenlik programı çerçevesinde üniversitede eğitim gören 58 ülkeden 268 yabancı öğrencinin katılımıyla “Uluslararası Kültür Etkinlikleri” düzenledi. Yabancı öğrencilerin, kendi ülkelerinin kıyafetlerini giydiği, yemeklerini, danslarını ve kültürlerini tanıttığı etkinlik, büyük ilgi gördü.

Gökhan Ünver söyleşisi
Şenliğin ikinci gününde, günlük olayları sosyal medya hesaplarında komedi diliyle yorumlama yeteneğiyle dikkat çeken yeni nesil komedyenler arasında yer alan Gökhan Ünver de öğrencilerle bir araya geldi. Ünver, öğrencilerin kendisi ve sosyal medya ile ilgili merak ettikleri soruları cevapladı. Ayrıca, çeşitli etkinlikler, öğrencilerin hiphop ve Latin dans gösterileri ile müzik performansları da programda yer aldı.

Pinhani coşturdu
Şenliğin kapanış akşamında ise Tuğçe Kaya ve sevilen müzik grubu Pinhani sahne aldı. “Hele Bir Gel”, “Dünyadan Uzak”, “Ben nasıl büyük adam olucam”, “Beni Al” gibi sevilen parçalarını seslendiren Pinhani’ye, konser alanını dolduran Yaşar Üniversiteli gençler hep bir ağızdan eşlik etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan grup, binlerce öğrenciyi müzikleriyle coşturdu.


Güncel 15.05.2022 10:20:59 0
Anahtar Kelimeler: sınav öncesi bahar şenliği morali

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

2

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

3

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

4

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

5

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

6

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

7

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

8

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu:

9

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Antalya'da Türk Telekom'un toplantısında konuştu:

10

Çukurova 16. Kitap Fuarı'nın TEKNOFEST standına yoğun ilgi