Sinop’un doğal limanına sığındılar

Sinop’un doğal limanına sığındılar

Sinop’un doğal limanına sığındılar

Sinop’ta son 2 gündür etkili olan kar yağışı ve fırına sebebiyle uluslararası yük taşımacılığı yapan bazı gemiler rota değiştirdi. Sinop’un doğal limanına sığınan gemiler fırtınanın geçmesini bekliyor.
Sinop’ta son 2 gündür etkili olan kar yağışı ve fırına sebebiyle uluslararası yük taşımacılığı yapan gemiler Sinop’a sığındı. Bekleyişlerini burada sürdüren gemiler, hava şartlarının düzelmesinin ardından tekrar seyir alacak. Gemilerin bu süre zarfında tüm ihtiyaçları, talep edilmesi halinde Sinop Liman Başkanlığı’nca karşılanıyor.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Abalı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ömer Tuncer, “Son 2 gündür kar yağışı sebebiyle gemiler Sinop limanına demirledi. Bunun üzerine hem balıkçı teknelerimiz etkilendi hem de kuru yük gemileri etkilendi. Hepsi limana demirledi. Şu an da hava şartlarının geçmesini bekliyorlar" dedi.


Güncel 22.12.2021 15:41:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Sırıkla atlamada Türkiye rekoru kıran 13 yaşındaki Emine Elif çalışmalarının karşılığını aldı:

2

Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçının ardından

3

Atakaş Hatayspor-Esenler Erokspor maçının ardından

4

Antalya'da heyelan nedeniyle kapanan yollar çalışmaların ardından ulaşıma açıldı

5

Hatay'da sağanak ve sis hayatı olumsuz etkiledi

6

Mersin'de parktaki gereçlere zarar verildi

7

Hatayspor'un kötü gidişi sürüyor:0-5

8

Kalp damar cerrahları Antalya'da "Koroner Arter Cerrahisi Sempozyumu"nda buluştu

9

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Hatay İl Başkanlığı binasını açtı

10

Hatay'da tırın otobüse çarpması sonucu 4 kişi yaralandı