Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı

Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı

Şıralık Stadında çalışmalar yeniden başladı

DÜZCE – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzcespor’un maçlarını daha sağlıklı, nezih ve futbola elverişli bir alanda daha fazla taraftarı ile bütünleşerek oynanabilmesi için yapılan Şıralık Stadından deprem sonrasında durdurulan çalışmalar yeniden başladı.
Başkan Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda şehrin güneyinde Şıralık mahallesinde yapımı devam eden ve Düzcespor’un maçlarını oynayacağı yedek stat da deprem sonrası verilen aranın ardından çalışmalar tekrar başladı.
Gölyaka merkez üssü 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından zorunlu olarak duran Şıralık Yedek Stat inşaatında beton döküm çalışmaları yeniden başlatıldı. Maraton Tribünü için bin 750 metrekarelik alanda beton döküm ve demir bağlama işinin 10 gün boyunca devam edeceği öğrenildi.
Şehir stadından taşınan tribünlerle birlikte Şıralık yedek tribünü 7 bin 200 kişilik stadyum haline gelecek.


Spor 13.12.2022 16:49:36 0

İlginizi Çekebilir

1

MHP Kepez İlçe Başkanlığının iftar programına 1500 kişi katıldı

2

Antalya'da falezlerden düşen kadın öldü

3

Hatay'da şiddetli rüzgar ve sağanak etkili oluyor

4

Hekimoğlu, göreve talip

5

GÜNCELLEME - Mersin'deki "ihaleye fesat karıştırma" ve "rüşvet" soruşturmasında 7 zanlı tutuklandı

6

Osmaniyespor kazanmaya devam ediyor:2-0

7

Ferhat Arıcan, Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Türkiye ayağında bronz madalya kazandı

8

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da iftar programında konuştu:

9

BBP Genel Başkanı Destici, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

10

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi