‘Sırf Tiyatro’ AKM’de kahkahaya boğdu

‘Sırf Tiyatro’ AKM’de kahkahaya boğdu

‘Sırf Tiyatro’ AKM’de kahkahaya boğdu

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin AKM’de seyirciyle buluşturduğu Sırf Tiyatro ekibinin ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ isimli oyunu izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kasım ayı Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde birbirinden eğlenceli tiyatro gösterilerini ağırlıyor. AKM’de izleyicinin karşısına çıkan tiyatro ekibi ‘Deliriyorum Ben Haberin Olsun’ isimli komedi oyununu oynadı. Bir kişinin psikiyatri randevusunu konu alan tiyatro gösterisi kahkahalarla izlendi. Sakaryalı kültür sanat dostlarından tam not alan gösteri, izleyicilere aynı zamanda ruh sağlığının önemine dikkat çeken mesajlar verdi.
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızı kültürle, sanatla yoğurulmuş bir mozaiğe dönüştürmek için çalışmalarımıza ara vermiyoruz. Her gün birbirinden güzel programlarda hemşerilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kültür sanat takvimimiz yeni ve ilgi çekici programlarla devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” denildi.


Güncel 24.11.2022 17:06:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da 4 aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Osmaniye'de turp işçileri, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Anadolu'nun kahve kültürünü tanıtan müzeyi 2 yılda yaklaşık 50 bin kişi gezdi

4

Yeşilay, Hatay'da geçen yıl 8 bin 125 kişiye bağımlılıkla mücadele eğitimi verdi

5

arabam.com'dan kış aylarında güvenli sürüş tavsiyeleri

6

Antalya, bisiklet sporunda da en önemli kamp merkezlerinden biri olacak

7

Cesur Kulaçlar projesinin 3. dönemi tamamlandı

8

Burdur'daki Karacaören Barajı'nda üretilen alabalık ve somon yurt dışından alıcı buluyor

9

Yale Linus Akıllı Kilit L2 Lite'ı piyasaya sürdü

10

Lif ile fermente gıda tüketimi mikrobiyotayı güçlendirerek kış hastalıklarına karşı koruyor