Şırnak’ta Nevruz bayramı kutlandı

Şırnak’ta Nevruz bayramı kutlandı

Şırnak’ta Nevruz bayramı kutlandı

Şırnak’ta Nevruz bayramı ile Dünya Ormancılık günü ve Orman Haftası düzenlenen program ile kutlandı.
Şırnak’ta Nevruz bayramı ile Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası Merkez Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde düzenlenen etkinlik ile kutlandı. Düzenlenen etkinliğe Şırnak Vali Vekili Ali Erdoğan, Belediye Başkanvekili Ayten Akgül, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt, kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Okul bahçesinde çuval yarışı, kaşıkta yumurta taşıma yarışması gibi oyunlar oynandı. Nevruz bayramı kutlamasında protokol üyeleri ve öğrenciler yakılan ateşin üzerinden atlayarak baharın gelişini kutladı.
Daha sonra protokol üyeleri ve katılımcılar Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası nedeniyle okul bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.


Güncel 21.03.2023 15:21:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da devrilen otobüsteki 8 kişi yaralandı

2

Alanya'da iki grup arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı

3

Hatay'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

4

Adana'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu kız çocuğu aranıyor

5

Hatay'da hırdavat dükkanında çıkan yangın hasara neden oldu

6

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Futbol: Trendyol Süper Lig

9

Isparta'da motosikletliler bağrağa saygı sürüşü yaptı

10

Hatayspor-Ümraniyespor maçının ardından