Şırnak’ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı

Şırnak’ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı

Şırnak’ta sağanak yağış köprüleri yıktı, yolları kapattı

Şırnak’ta şiddetini arttıran gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İki gündür aralıksız yağan yağmur sonrası birçok bölgede oluşan sel nedeniyle köprüler yıkıldı, yollar kapandı.

Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde etkili olan sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Dağlık ve engebeli bir yapıya sahip iki ilçede aralıksız yağan yağmur, sele neden oldu. Yağış nedeniyle dereler taştı, yollar kapandı, evleri su bastı. Başaran köyü Muhtarı Ramazan Gükçe, her yıl sel manzarasıyla karşılaştıklarını belirterek, "Habur Çayı coşuyor, evlere kadar geliyor, yolları kapattı. Bahçelere zarar verdi. Devlet Su İşlerine yazı yazdım. Geldiler, burada duvar yapacaklarını söylediler. Ama daha gelmediler, inşallah yapılır. Burada birçok aile mağdur kalıyor" dedi.
Uludere ilçesinde ise Besta bölgesinde kısa süreliğine Şırnak-Hakkari karayolu ulaşıma kapandı. Şenoba ve Uludere belediye ekipleri menfezlerde biriken çöp yığınlarını temizlemeye başladı.


Güncel 12.04.2023 18:18:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: