Şişecam Düzcam, Lamine Cam ile sosyal mesafenin korunmasına yardımcı oluyor

Şişecam Düzcam, Lamine Cam ile sosyal mesafenin korunmasına yardımcı oluyor

Şişecam Düzcam, Lamine Cam ile sosyal mesafenin korunmasına yardımcı oluyor

ISTANBUL (AA) - Türkiye düzcam pazarinin lideri ve Avrupa'nin en büyük üreticisi Sisecam Düzcam, emniyet ve güvenlik cami Sisecam Lamine Cam ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde sosyal mesafenin korunmasina yardimci oluyor.

Sisecam Düzcam açiklamasina göre, tüm dünyayi etkisi altina alan pandemiyle beraber hem sosyal mesafe hem de hijyen kosullari ön plana çikti.

Sisecam Düzcam'in emniyet ve güvenlik cami Sisecam Lamine Cam, normallesme sürecinde hem sosyal mesafenin hem de hijyen kosullarinin sürdürülmesine katki sagliyor. Hastanelerde, bankalarda, ofislerde, okullarda ve bunun gibi birçok ortak yasam alaninda ara bölme cami olarak tercih edilen Sisecam Lamine Cam, sosyal mesafenin korunmasina yardimci olurken, bir yandan da virüsün yayilma riskinin azaltilmasina olanak sagliyor.

Ayni zamanda yasam alanlarinin daha fazla gün isigi almasini saglayarak hem psikolojik hem de fizyolojik anlamda daha saglikli bir ortamda kalma avantajini yaratiyor.


- Disaridan gelebilecek darbelere karsi güvenlik sagliyor


Sosyal mesafenin korunmasinin hayatin yeni normali haline geldigi Kovid-19 döneminde Sisecam Lamine Cam, seffaf ve dayanikli yapisi ile doga dostu, daha sik ve uzun süreli bir çözüm sunuyor.

Iki veya daha fazla cam plakanin özel baglayici polivinil bütiral (PVB) tabakalar yardimiyla isi ve basinç altinda birlestirilmesiyle üretilen Sisecam Lamine Cam, kullanim amacina göre birçok avantaj sunuyor.

Sisecam Lamine Cam, kirilmasi halinde cam parçalari PVB ara katmanlari tarafindan yerinde tutularak çarpma sonucu olusan kazalarda yaralanma riskini en aza indirgiyor. Bu özelligiyle disaridan gelebilecek darbelere karsi güvenlik sagliyor. Tas ve sopa gibi araçlarla yapilan saldiri ve hirsizlik girisimlerinde içeri girisleri önleyip geciktiriyor.

Balkon ve merdiven korkuluklarinda kullanilarak asagi düsme gibi olasi kazalari önlüyor. Sisecam Düzcam'in daha seffaf bir görüntüye sahip olan düsük demirli emniyet ve güvenlik cami Sisecam Ultra Clear Lamine Cam ise arkasinda sergilenen objeleri daha canli ve gerçek renklerinde göstererek özellikle vitrin gibi kullanim alanlarinda tercih ediliyor.



Yurt Dünya 3.08.2020 12:53:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Kemer'de bayramlaşma programı düzenlendi

2

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel mezarı başında anıldı

3

Mersin'de sulama kanalına devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı

4

Osmaniye’de devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Antalya'da kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan güvenlik görevlisi öldü

6

Hatay'da depremlerde 4 yakınını kaybeden Yüce çifti Kurban Bayramı'nı buruk geçiriyor

7

Kahramanmaraş'ta içi para ve altın dolu kese bulan kişi sahibine teslim etti

8

Hatay'da demirci ustaları bayramda kepenklerini kelle ütmek için açtı

9

Hatay'da su kuyusuna düşen inek kurtarıldı

10

Batı Akdeniz'de yetiştirilen kirazlar yurt içi ve dışında talep görüyor