Şişli’de bitmeyen düğün ihbarına giden bekçi şehit olmuştu

Şişli’de bitmeyen düğün ihbarına giden bekçi şehit olmuştu

Şişli’de bitmeyen düğün ihbarına giden bekçi şehit olmuştu

Şişli Kuştepe’de gece geç saate kadar devam eden düğün ihbarına giden bekçiler ile düğün sahipleri arasında taşlı sopalı kavga çıkmıştı. Olayda bir Oltan Koca şehit olurken 8 bekçi 2’si polis memuru 10 kişide yaralanmıştı. Konuyla ilgili gözaltına alınan 8 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Şişli Kuştepe’de geçtiğimiz hafta sonu gece geç saatlere kadar süren düğünle ilgili gelen şikayetler üzerine bölgeye çarşı ve mahalle bekçileri sevk edildi. Bekçiler düğünün sonlandırılması için uyarıda bulundu. Düğüne katılanlar ise bekçilere saldırdı. Taş ve biber gazı ile yapılan saldırı sırasında kalabalığı dağıtmak isteyen ekipler, biber gazı kullandı. Sırtına aldığı kalas darbesiyle yaralanan bekçi Oltan Koca, biber gazının da etkisi ile fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Evli ve iki çocuk babası Oltan Koca, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayda 2 bekçi de hafif yaralandı. Bekçilere saldıran 8 kişi gözaltına alındı. Bekçi Oltan Koca’nın şehit olduğu haberini alan meslektaşları, hastaneye akın etti. İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Koca’nın cenazesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından memleketinde toprağa verildi.

8 şüpheli tek tek tespit edildi
Cinayet Büro Amirliği ekipleri olaya karışan şüphelileri tek tek tespit etti. İlk olarak ihbara giden bekçilere küfür edip saldıran Ali K., Okan K. Özkan K., Gürkan K. gözaltına alındı. Çalışmaların devamında ise Polat B., Onur B., Can B. ve Sezer B. olmak üzere toplam 8 kişi gözaltına alındı.


Yurt Dünya 23.08.2022 15:07:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya ve çevre illerde "Orman Benim" kampanyası kapsamında etkinlik düzenlendi

2

Belen'de muhtarlara eğitim verildi

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Adana'da konuştu:

4

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yaşar, Hatay'da son yolculuğuna uğurlandı

5

MEÜ'de öğrenciler İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

6

Mersin'de bungalov ev kiralama ilanlarıyla dolandırıcılık yapan 3 şüpheli yakalandı

7

Mersin Valisi Pehlivan, çocuklarla futbol oynadı

8

Alanya'da yayaya çarpan otomobilin sürücüsü tutuklandı

9

Adana ve çevre illerde "Orman Benim" kampanyası düzenlendi

10

Mersin'de aranan zanlı saklandığı evde kıyafet dolabında yakalandı