Şişli’de dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı: Oğlundan kurtulup aşağıya böyle sarktı

Şişli’de dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı: Oğlundan kurtulup aşağıya böyle sarktı

Şişli’de dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı: Oğlundan kurtulup aşağıya böyle sarktı

Şişli’de madde bağımlısı olduğu iddia edilen gencin, kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı babasına saldırdığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kriz geçirdiği öğrenilen gencin bıçakla babasına saldırdığı, birlikte yere düştüğü ve babasının da eline demir çubuk alarak kendisini savunduğu görüldü. Oğlundan kurtulan adamın kendini camdan aşağıya sarkıtıp indirildiği anlar da kameralara yansıdı.
Şişli Merkez Mahallesi’nde dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bulut T. (28) babasına ait iş yerine gelerek para istemişti. Babası Ziya T.’nin para vermek istememesi üzerine aralarında tartışma çıkmıştı. Aynı nedenle daha önce de tartıştıkları öğrenilen baba-oğul arasındaki tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşmüştü. Kavga esnasında babasının kafasında cam bardak kıran Bulut T., eline geçirdiği askılıklarla da Ziya T.’ye vurmaya devam etmişti.

Baba kendini pencereden sarkıtmıştı
Baba T., oğlunun elinden kurtulmak için can havliyle iş yerinin penceresine koşmuştu. Birinci kattaki iş yerinin penceresinden sarkan Ziya T., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarılmıştı. İlk müdahalesi olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan Ziya T. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Polisi gören Bulut T. ise iş yerinin kapısını içeriden kilitleyerek pencereye çıkmıştı.

Özel harekat polisi operasyon düzenlemişti
İntihar edeceğini söyleyen T.’yi ikna etmeye çalışan polis, başarılı olamayınca olay yerine Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri sevk edilmişti. Şişli İlçe Emniyet Müdürü Özay Kayhan’ın koordinesinden düzenlenen operasyonda özel harekat polisleri, iş yerinin kapısı koçbaşıyla kırdıktan sonra içeriye girerek Bulut T.’yi etkisiz hale getirmişti. Gözaltına alınan Bulut T. sağlık kontrolünden geçirilmesi sonrasında emniyete götürülmüştü. Yaşananlar ise İHA kameralarına yansımıştı.

Dehşet anları güvenlik kamerasında
Öte yandan baba ve oğlu arasında yaşanan o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, bıçakla cama çıkan genç ile babası mankenlerle beraber yere düşüyor. Bıçak olan elini havaya kaldıran genç babasına doğru hamle yapıyor. Babası da elindeki demir çubukla kendini savunuyor. Gencin bıçağı sallaması üzerine babası da çubukla gence vuruyor. Gencin uzaklaşması üzerine baba kendini camdan sarkıtıyor. Aşağıda bekleyen polis ekipleri ve vatandaşlar ise adamı indiriyor.


Asayiş 4.04.2023 11:10:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

2

Ev hapsi cezası verilen kadın: "3 yaşındaki kızım da benimle birlikte ev hapsi yaşıyor"

3

Taksim’de Gezi Parkı eylemlerinin yıldönümünde izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi

4

Iğdır’da motosikletle sulama kanalına düşen gencin cansız bedeni bulundu

5

Burdur’da çatı yangını

6

Burdur’da boya yaparken düşen kişi ağır yaralandı

7

Gaz yağı içen 2 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

8

Kdz. Ereğli’de bıçaklı kavga: 2 yaralı

9

Pamukkale’de sağanak sonrası sel: Ev ve araçlar sular altında kaldı, hayvanlar telef oldu

10

Yolu kapatıp asker eğlencesi yaptılar, o anlar kameraya yansıdı