Sivas belediyesi, perakende sebze halini yenileyecek

Sivas belediyesi, perakende sebze halini yenileyecek

Sivas belediyesi, perakende sebze halini yenileyecek

Sivas Belediyesi, esnaflara ve vatandaşlara sıkıntı oluşturan, etrafındaki tarihi eserlere yakışmayan perakende sebze halini yenileyecek.
Sivas Belediyesi, soğuk ve yağışlı günlerde vatandaşlar ve esnaflar açısından büyük sıkıntı oluşturan ve eskiyen yapısı ile etrafındaki tarihi eserlere yakışmayan perakende sebze halini yenileyecek.
Yakın zamanda başlanacak çalışma öncesinde sebze halindeki esnafları ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin çalışmalar hakkında bilgi vererek kısa süre içerinde projenin tamamlanacağını kaydetti.
Kış aylarında Sebze halinde faaliyet gösteren esnafların 3-4 ay süreyle çalışamadığını belirten Başkan Bilgin, “Hem hal esnaflarımızın hem de alışveriş yapan hemşerilerimizin ihtiyacına cevap verecek yeni sebze hali ve çevre düzenleme projemizi kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Proje çalışması öncesinde esnaflarımızla bir araya gelerek hem kendilerine bilgi verdik hem de hasbihal ettik ” dedi.
Esnaflar ise Başkan Bilgin’e teşekkür ederek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Güncel 10.11.2020 15:10:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı