Sivas Belediyespor, Diyarbekir maçının taktiğini çalıştı

Sivas Belediyespor, Diyarbekir maçının taktiğini çalıştı

Sivas Belediyespor, Diyarbekir maçının taktiğini çalıştı

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun 17. hafta maçında Diyarbekirspor’a konuk olacak olan Sivas Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör Özer Karadaş ve yardımcıları yönetiminde bugün öğle saatlerinde Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra pas ve şut çalışan yeşil-beyazlılar antrenmanın son bölümünde ise Diyarbekir maçının taktiğini çalıştı.
Sivas Belediyespor, Diyarbekirspor müsabakası için bugün akşam kara yoluyla Diyarbakır’a gidecek. 12 Aralık Pazar günü Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak olan maç saat 13.00’te başlayacak.

4 eksik bulunuyor
Diğer yandan Sivas Belediyespor’da, kırmızı kart cezalısı Ozan Kılıçoğlu, sakatlığı bulunan Yücel Candemir ile Gökhan Çetinus ve korona virüs testi pozitif çıkan Mustafa Aydın, Diyarbekirspor maçında görev alamayacak.


Spor 10.12.2021 14:41:30 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

2

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

3

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

4

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

5

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

6

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

7

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

8

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

9

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

10

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı