Sivas Belediyespor, Sivasspor’dan iki oyuncuyu kadrosuna kattı

Sivas Belediyespor, Sivasspor’dan iki oyuncuyu kadrosuna kattı

Sivas Belediyespor, Sivasspor’dan iki oyuncuyu kadrosuna kattı

Sivas Belediyespor, Demir Grup Sivasspor U-19 takımından sol bek Anıl Batın Aydın ve orta saha oyuncusu Kaan Onaran’ı kadrosuna kattı.
TFF 2. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen Sivas Belediyespor’da transfer çalışmaları hızla devam ediyor.
Yeşil-beyazlı kulüp, Demir Grup Sivasspor U-19 takımından 2003 doğumlu sol bek mevkiinde oynayan Anıl Batın Aydın ve 2004 doğumlu orta saha oyuncusu Kaan Onaran ile kiralık olarak sözleşme imzaladı.
Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde gerçekleşen imza törenine, kulübün 2. başkanı Taner Karabal ile Sivasspor U-19 takımından transfer edilen sporcular Anıl Batın Aydın ve Kaan Onaran katıldı. İmza töreninde konuşan Karabal, “Her iki sporcumuz Anıl Batın Aydın ve Kaan Onaran’a kulübümüze hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında üstün başarılar diliyoruz. Biz kendilerine güveniyoruz” ifadelerini kullandı.


Spor 8.01.2023 15:11:26 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

2

Isparta'da 700 yıllık "Buhur Suyu" geleneği canlandırıldı

3

Isparta'da şehit mezarlarının bakım ve temizliği yapıldı

4

Mersin'de tarım işçilerini taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı

5

Antalya'da bayram öncesi şehit mezarlarının bakım ve onarımı yapılıyor

6

Antalya'da "Kadın Muhtarlarla Eşitlikçi Uygulamalar" paneli düzenlendi

7

Budget'tan bayram tatili için güvenli araç kiralama önerileri

8

Artistik Cimnastik Dünya Kupası'nın Antalya ayağı başladı

9

Kahramanmaraş'ta yaralı bulunan karaca yavrusu tedavi altına alındı

10

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan zanlı tutuklandı