Sivasspor kafilesi Kopenhag’a uçtu

Sivasspor kafilesi Kopenhag’a uçtu

Sivasspor kafilesi Kopenhag’a uçtu

DG Sivasspor, yarın deplasmanda FC Kopenhag ile oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu rövanş maçı için Danimarka’nın başkenti Kopenhag’a gitti.
Kırmızı-beyazlı ekip, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı’ndan özel uçakla Kopenhag’a hareket etti. Kafileye Sivasspor yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Sivasspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, bugün TSİ 18.30’da karşılaşmanın oynanacağı Parken Stadyumu’nda basın toplantısı düzenleyecek. Sivasspor, karşılaşma öncesindeki son antrenmanını da TSİ 19.00’da bu statta gerçekleştirecek.
Yarın oynanacak olan maç Sivasspor ve Türkiye için büyük önem arz ediyor. Kırmızı-beyazlılar yarın rakibini 2 farkla yendiği durumda tur atlayacak ve ülke puanına da büyük katkı sağlayacak.
Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kopenhag maçı kafilesine şu futbolcuları dahil etti:
"Ahmet Oğuz, Ali Şaşal Vural, Azubuike Okechukwu, Emre Satılmış, Fayçal Fajr, Hakan Arslan, Isaac Cofie, Jorge Felix, Koray Altınay, Leke James, Max Gradel, Muammer Yıldırım, Mustapha Yatabare, Olarenwaju Kayode, Özkan Yiğiter, Samba Camara, Sefa Yılmaz, Uğur Çiftçi, Ziya Erdal."


Spor 25.08.2021 10:23:25 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Grup Başkanvekili Başarır, Adana'da konuştu:

2

AK Parti heyeti su taşkınlarından etkilenen Kumluca'daki çiftçileri ziyaret etti

3

Türkiye Havalı Silahlar 16-18 yaş altı milli takımı Mersin'de kampa girdi

4

Mersin'de yolu kapanan mahalledeki hasta ekiplerin çalışmasıyla hastaneye ulaştırıldı

5

"Parçalanmış Ailelerin Öyküsü-85 Yıl Sonra Girit'te Buluşma" belgeseli Mersin'de izleyiciyle buluştu

6

Antalya'da yapılacak "COP31"in turizmi çeşitlendirip sezonu uzatması bekleniyor

7

Antalya'da kanala düşen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

8

Lexus LBX "En İyi Kabine Sahip Küçük SUV" seçildi

9

Hatay Valisi Masatlı, Antakya'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi

10

Alanyaspor, Çaykur Rizespor maçına hazır