Sivasspor’da 3 futbolcuya milli davet

Sivasspor’da 3 futbolcuya milli davet

Sivasspor’da 3 futbolcuya milli davet

DG Sivasspor’da forma giyen Ahmed Musa, Aaron Appindangoye ve Max Gradel, ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.
Sivasspor’da 3 futbolcu ülkelerinin milli takımlarına davet edildi. Ahmet Musa, Nijerya’nın Afrika Uluslar Kupası Elemeleri A Grubu’nda 24 Mart Cuma günü saat 19.00’da sahasında Gine-Bissau ve 27 Mart Pazartesi günü saat 19.00’da deplasmanda Gine-Bissau ile oynayacağı maçların kadrosuna davet edildi.
Aaron Appindangoye de Gabon’un Afrika Uluslar Kupası Elemeleri I Grubu’nda 23 Mart Perşembe günü saat 22.00’de sahasında Sudan ile 27 Mart Pazartesi günü saat 23.00’te deplasmanda Sudan ile oynayacağı mücadelelerin aday kadrosuna çağrıldı.
Max Gradel ise Fildişi Sahili’nin Afrika Uluslar Kupası Elemeleri H Grubu’nda 24 Mart Cuma günü saat 19.00’da evinde Komorlar ve 28 Mart Salı günü saat 22.00’de dış sahada Komorlar ile oynayacağı maçların aday kadrosunda kendine yer buldu.


Spor 20.03.2023 10:58:16 0
Anahtar Kelimeler: sivasspor’da 3 futbolcuya milli davet

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Aşina" keçe resim sergisi açıldı

2

Mersin'de kolilere gizlenmiş kaçak 459 parfüm ele geçirildi

3

Mersin'de heyelan iki kırsal mahallenin yolunu kapattı

4

Mersin'de atık ve çöp biriktirilen ev temzilendi

5

Mersin'in Akdeniz ilçesinde 2 katlı metruk ev yıkıldı

6

Kocaeli'de trafik kazasında ölen kıdemli üstçavuşun cenazesi Hatay'da defnedildi

7

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Adana'da konuştu:

8

Burdur'da 3 projenin tanıtımı yapıldı

9

Depremde yaşamını yitiren AA muhabiri Burak Milli ve ailesi için mevlit okutuldu

10

Adana'da bir kişi, eski iş yerindeki 4 mesai arkadaşını tabancayla yaraladı