Sivasspor’da Erdoğan şoku! 5 hafta sahalardan uzak kalacak

Sivasspor’da Erdoğan şoku! 5 hafta sahalardan uzak kalacak

Sivasspor’da Erdoğan şoku! 5 hafta sahalardan uzak kalacak

DG Sivasspor Kulübü, futbolcu Erdoğan Yeşilyurt’un sakatlığından dolayı ameliyat olduğunu ve 5 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.
Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor’da sakatlık şoku yaşandı. Orta saha oyuncusu Erdoğan Yeşilyurt’un 5 hafta yeşil sahalardan uzak kalacağı duyuruldu.
Konu ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;
“Futbolcumuz Erdoğan Yeşilyurt, geçirdiği sakatlık sonrası Kayseri’de ameliyat edildi. Erdoğan Yeşilyurt, diz artroskopisi ameliyatı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanları Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ve Dr. Bertan Cengiz tarafından gerçekleştirildi. Prof. Dr. Sinan Karaoğlu; başarılı geçen operasyon sonrası, futbolcumuzun 15 gün sonra salonda kontrollü kuvvet çalışmalarına; üç hafta sonra koşulara başlamasının öngörüldüğünü belirtti. Erdoğan, yaklaşık beş hafta sonra ise sahalara dönmesinin beklendiğini belirtti. Sporcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını dileriz.”


Spor 10.07.2021 17:53:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'nın Aksu ilçesinde çıkan hortumda bir kişi yaralandı

2

GÜNCELLEME - Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

3

GÜNCELLEME - Alanya'da 7 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili 3 zanlı tutuklandı

4

Antalya'da etkili olan fırtına ve hortum bazı ev, sera ve araçlara zarar verdi

5

Antalya'da tohum ve tohumculuk sektörü konuşuldu

6

Antalya'da 45 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

7

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Binevler Spor'u 4-1 yendi

8

Antakya ilçesinde tamirhanede çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME - Adana'da işçi servisinin camını kaskla kıran motosikletlinin ehliyetine el konuldu

10

Antalya'da yağıştan etkilenen bölgelerde çalışma yapıldı