Siyonist zulüm Osmaniye’de lanetlendi

Siyonist zulüm Osmaniye’de lanetlendi

Siyonist zulüm Osmaniye’de lanetlendi

HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanlığı, işgalci siyonistlerin saldırılarına tepki göstermek ve Filistin halkının haklı mücadelesine destek olmak amacıyla basın açıklaması düzenledi.

HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanlığı öncülüğünde bir araya gelen siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları, siyonist işgalcinin Filistin'de yaptığı zulümleri protesto etti.

Cumhuriyet Meydanı'nda saat 22.00'de bir araya gelen Osmaniyeliler, sık sık siyonist işgalci aleyhinde slogan atarak, Filistin halkının yanında olduğunu haykırdı.

Basın açıklamasından önce Kur’an’ı Kerim tilaveti okundu. Ardından şehid olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Basın açıklamasını okuyan HÜDA PAR Osmaniye İl Başkanı Osman Aslan, direnişin artık İşgalci terör rejiminin, siyonizmin ve emperyalizmin anlayacağı dilden konuşacağını belirtti.

Tüm ambargolara, ablukalara ve normalleşme diye yutturulan bütün ihanet girişimlerine rağmen, direnişin sanıldığından çok daha donanımlı ve güçlü olduğunu belirten Aslan, “Dün taş ile sapan ile başlayan direniş, bugün Telaviv ve siyonistlerin sığındıkları tüm mekanlar direnişin menzili içerisine girmiştir. İnşallah bundan sonra direniş, çok daha güçlü olacaktır Allah’ın yardımıyla. Rabbimiz, direniş erlerinin güçlerine güç, cesaretlerine cesaret katsın. Zalimlerin kalplerindeki endişe ve korkuları artırsın inşallah.” ifadelerine yer verdi.

Kudüs’ün İslam Coğrafyası’nın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Aslan, “Bize düşen tarih boyunca vahyin, tebliğin ve mücadelenin merkezi olmuş  bir beldeye sahip çıkmak, oranın bir İslam şehri olması için her türlü desteği o topraklara vermektir.” ifadelerine yer verdi.

Okunan basın açıklamasının ardından Osmaniye Peygamber Sevdalıları Temsilcisi Ahmet Alakuş, Saadet Partisi Osmaniye İl Başkanı Osman Eroğlu, İHH Osmaniye Şube Başkanı Nadir Sarıcan, Cansuyu Derneği Osmaniye Temsilcisi Yasin Didin, İyilik Derneği Osmaniye Temsilcisi Musa Çiftçi, Öğ-Der Osmaniye Şube Başkanı Şevket Sarp ve AGD Osmaniye Şube Başkanı Alpaslan Yıldırım Gazze’deki saldırılarla ilgili konuşmalarını yaptılar.

Etkinlik, yapılan açıklamaların ardından okunan dua ile son buldu. (Muhsin Alakuş)



Osmaniye 13.05.2021 10:21:00 1
Anahtar Kelimeler: Siyonist zulüm Osmaniye’ lanetlendi
süleyman katrancı
13.05.2021 23:57:18
BANANE LAN ÖLEN ARAPLARDAN. GEBERSİNLER ALLAH BELALARINI VERİYOR İŞTE. BURASI TÜRKİYE CUMHURİYETİ. ARAP BİRLİKLERİ TOPLANSIN SAVAŞ AÇSIN O ZAMAN ISRAİLE NİYE YAPAMIYOR ÇÜNKÜ TÜM DÜNYA ONLARA SAVAŞ AÇAR PETROLÜ GİDER ZENGİNLİĞİ GİDER. ONLARDA MEHMETÇİK GİTSİN DİYOR. NİYE GİTSİN ULAN BENİM ASKERİM ABİM KARDEŞİM ARKADAŞIM. BUNLAR CAN DEĞİL Mİ EVLAT DEĞİL Mİ?

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti