Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybetti

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybetti

Sobadan sızan gazdan zehirlenen anne ve kızı hayatını kaybetti

Adana’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anneanne ve kızı hayatını kaybetti, torun hastanede tedavi altına alındı.
Olay, Yeşilyurt Mahallesi’nde Abdi İpekçi Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre anneannesi Sultan Keleş ve annesi Nejla Keleş ile yaşayan 20 yaşındaki İbrahim Kırklık’ın, işe gitmediğini öğrenen aile yakınları durumdan şüphelenerek eve geldi. Kırklık’ın kuzeni eve girdiğinde ailenin sobadan sızan gazdan etkilendiği fark etti. İhbar üzerine, eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İlk incelemeye göre, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen Sultan Keleş ve kızı Nejla Keleş’in hayatını kaybettiği öğrenildi. İbrahim Kırklık ise ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Anne ve kızın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Yurt Dünya 22.01.2022 19:15:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

2

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

3

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

4

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

5

SunExpress'te üst düzey atama

6

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

7

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

8

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

9

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi

10

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı