Soğucak’ta yollar kilit parke ile kaplanıyor

Soğucak’ta yollar kilit parke ile kaplanıyor

Soğucak’ta yollar kilit parke ile kaplanıyor

MERSİN (İHA) – Mersin ‘in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, ilçenin en gözde yaylalarından biri olan Soğucak Mahallesinde kilit parke yol çalışması yapıyor.
Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Soğucak’ta Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen kilit parke yapım çalışması, belirlenen program dahilinde gerçekleştiriliyor.
İlçe merkezinde olduğu gibi merkeze uzak mahallelerde de yaşam alanlarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına devam eden belediy, bu çalışması ile yolları hem yaya hem de sürücüler açısından daha güvenli hale getiriyor.

"Hemşehrilerimizin beklentilerini biliyoruz"
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yenilenen yollar ile ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek, "Toroslarımızın her mahallesi bizim için ayrı bir öneme sahip. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını belli bir program dahilinde çözerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. Merkezde olduğu gibi yaylalarımızda da yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan biri de kilit parke yol yapımıdır. Amacımız, yayla mevsiminde hemşehrilerimizin ulaşım konusunda sorun yaşamaması. Yeni yollarımız, Soğucak Mahallemize hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin bizden beklentilerini biliyor ve çalışmalarımızı bu şekilde planlıyoruz. İlçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz" dedi.


Güncel 5.01.2021 15:52:23 0

İlginizi Çekebilir

1

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

2

Kumluca'da "Engel yok, spor var" projesi

3

Alanya'nın ev sahipliği yaptığı Alanya Ultra Trail yarışları tamamlandı

4

Isparta'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

5

Mersin'de trafik kazasında şehit olan polis memuru için cenaze töreni düzenlendi

6

Girişimsel radyoloji uygulamalarıyla birçok ameliyat "bıçaksız cerrahi" ile gerçekleştirilebiliyor

7

Osmaniye’de devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı

8

Parkur Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Mersin'de başladı

9

Akbank "Sürdürülebilir İklimlendirme Finansman Programı"nı hayata geçirdi

10

Salda Duatlonu Türkiye Kupası yarışları başladı