Sokak köpekleri koyunlarını telef etti belediye yetkilileri akıl almaz cevap verdi

Sokak köpekleri koyunlarını telef etti belediye yetkilileri akıl almaz cevap verdi

Sokak köpekleri koyunlarını telef etti belediye yetkilileri akıl almaz cevap verdi

Kırşehir’in Kındam Mahallesi’nde sokak köpekleri tarafından kurban için aldığı küçükbaş hayvanları telef edilen vatandaşa belediye yetkililerinin verdiği cevap karşısında şaşkına döndü.
Yaşadığı süreci anlatan ve sokak köpekleri saldırısıyla 37 hayvanı telef olan Barış Gökçınar, telefonla ve yüz yüze giderek belediye yetkililerinden yardım istediğini, yaşadığı duruma benzer olayların mahallesinde daha öncede yaşandığını belirtti. Gökçınar; "Sokak köpeklerinin çok büyük sıkıntı verdiğini belediyeye hem telefon ederek hem de bizzat giderek ilettim. Sokak köpeklerinin mahallelinin tavuklarını yediğini ve çocukların okula giderken tedirgin olduğunu aktardım. Belediye yetkililerinden ise bana ’köpekler bizi görünce kaçıyor, alamıyoruz almaya çalışıyoruz’ gibi cümleler kullanıldı" dedi.
Gökçınar, kamera kayıtlarının ortaya çıkması sonrasıyla insanların sokak köpeklerinin hayvanlarını telef ettiğine inandığını ifade ederek yetkililerden vadeli aldığı hayvanların telafisi için destek istedi.


30.05.2023 10:53:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

2

Akbank'tan KOBİ'lere otonom yapay zeka çözümleri

3

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor

4

TİM Başkanı Gültepe, Antalya'da "Bölgesel İhracat Buluşmaları"nda konuştu:

5

Alanya'da yaklaşık 20 aracın lastiklerinin kesilmesi güvenlik kamerasında

6

VakıfBank, Asya Altyapı Yatırım Bankasından 300 milyon dolarlık kredi sağladı

7

Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde "Doğurganlığın Korunması Sempozyumu" gerçekleştirildi

8

Antakya Belediye Başkanı Yapar, vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına davet etti

9

Hatay'da iş yerleri ve park halindeki araçlara zarar veren zanlı tutuklandı

10

Hatay'da otomobilin LPG tankı ve tavan döşemesinde kaçak ürünler bulundu