Sokak ortasında darp edilip silahlı vurulan kişi hayatını kaybetti

Sokak ortasında darp edilip silahlı vurulan kişi hayatını kaybetti

Sokak ortasında darp edilip silahlı vurulan kişi hayatını kaybetti

Uşak’ta sokak ortasında önce darp edilen, ardından silahla vurulan bir kişi, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, Uşak merkeze bağlı Işık Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Işıklı Mahallesi Topaç Sokak üzerinde karşı karşıya gelen bir grup ile 33 yaşındaki Onur Soyak arasında henüz belirlemeyen bir nedenden ötürü tartışma çıktı. Onur Soyak’ı önce darp edip sonra silahla ateş eden grup, bölgeden kaçarak uzaklaştı. Olaya tanık olan mahalle sakinlerinin, sokakta bir kişinin darp edildiği ihbarı sonrası, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, Onur Soyak’ı yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Ağır yaralanan Soyak, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Soyak doktorların yaptığı tüm tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, polis ekiplerinin olayla ilgili olarak 1 şüpheliyi gözaltına aldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 6.11.2022 05:34:35 0

İlginizi Çekebilir

1

15.Uluslararası Alanya Yeni Yıl Pazarı sona erdi

2

Osmaniye'de otomobille hafif ticari araç çarpıştı, 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

3

61. Ulusal Nöroloji Kongresi, Antalya'da başladı

4

Osmaniyeli genç avukatlar kaza kurbanı: 3 ölü, 2 yaralı

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Jandarma Uzman Çavuş Nurettin Yaşar şehadetinin 1. yılında Adana'da anıldı

7

7. Uluslararası Mersin Maratonu koşuldu

8

Bölgesel Amatör Lig

9

Serik'te 2 otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

10

Hatay’da milli sporcu, yamaç paraşütüyle süzüldüğü gökyüzünden sırt paraşütüyle indi