Söke’de 2021 yılında toplam 795 çift dünya evine girdi

Söke’de 2021 yılında toplam 795 çift dünya evine girdi

Söke’de 2021 yılında toplam 795 çift dünya evine girdi

Söke’de Belediyesi Evlendirme Memurluğu’ndan edinilen bilgiye göre 2021 yılında toplam 795 çift evlendi. Bu evliliklerde Söke’ye 23 yabancı gelin, 4 yabancı damat geldi.

Yapılan evlilikler sonucu Söke’ye Almanya’dan 6, Cezayir’den 4, Azerbaycan’dan 2, Ukrayna, Belçika, Britanya, Özbekistan, Hollanda, Bulgaristan, Çin, İran, KKTC, Polonya ve Fas’tan birer olmak üzere toplam 23 yabancı gelin geldi. Söke’nin Almanya, Avusturya, Hollanda, Azerbaycan’dan da toplam 4 yabancı damadı oldu. Sökeliler toplam 16 ülke ile evlilikler gerçekleştirdi.
Söke Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2021 yılında 3 cezaevi nikahı kıyılırken, ay ortalamalarına bakıldığında en düşük nikah 19 adet ile Mayıs ayında kıyıldı, en yoğun ay ise 137 nikah ile 2021 yılı Ağustos ayı oldu.


Güncel 31.12.2021 10:36:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da şehit ve gazi ailelerine iftar verildi

2

Vali Şahin, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi

3

Anamur Kaymakamı Kemal Duru'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

4

Osmaniye’de geleneksel sokak iftarı

5

Koç Holding 62. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı

6

TSK Mehmetçik Vakfı, Adana'da mevlit okuttu

7

MHP Feke İlçe Başkanlığınca iftar programı düzenlendi

8

AK Parti Bozyazı İlçe Başkanlığı iftar programı düzenledi

9

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Osmaniye'de konuştu:

10

GÜNCELLEME - Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin aranan zanlı yakalandı