Söke’de boğa güreşi heyecanı yaşandı

Söke’de boğa güreşi heyecanı yaşandı

Söke’de boğa güreşi heyecanı yaşandı

Söke’nin Güllübahçe Mahallesi’nde Boğa Güreşleri heyecanı yaşandı. Bu yıl 4.’sü gerçekleşen geleneksel güreşlere yine Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden çok sayıda boğa katıldı. Güllübahçe arenasında kıyasıya güreşen boğalar heyecanlı görüntüler oluşturdu.

Güllübahçe Muhtarı Yusuf Çam, Murat Çetinkaya ve Şakir Gülmez önderliğinde oluşturulan tertip komitesi tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Güllübahçe Boğa Güreşleri, büyük ilgi gördü. Birçok sponsorun katkılarıyla gerçekleşen boğa güreşlerine havanın da baharı aratmayacak kadar güzel olmasıyla vatandaşların da yoğun katılımı ile gerçekleşti. Güreşleri izleyenler arasında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan, Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tanyeri, mahalle muhtarları ve çeşitli esnaf odalarının başkanları da yer aldı.

Söke Belediye Başkanlığı Kupası mücadelesini Germencik ilçesinin Ortaklar Mahallesi’nden Asım Tokgöz ve Necati Dülger’e ait ‘Virüs’ adlı boğa kazandı. Kazanan boğanın sahibine kupası arasında Söke Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa İberya Arıkan tarafından verildi.

Güllübahçe Mahalle Muhtarı Yusuf Çam; “Vatandaşlar tarafından ilginin yoğun olması, çok sayıda güreşçi boğanın katılması bizleri mutlu etti. Her geçen yıl üzerine koyarak güreşleri düzenlediğimize inanıyorum. Destek veren ve katılan herkese tertip komitesi adına teşekkür ediyorum” dedi.


Spor 13.11.2022 15:56:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı