Söke’de yıllarca hizmet veren bina yıkılıyor

Söke’de yıllarca hizmet veren bina yıkılıyor

Söke’de yıllarca hizmet veren bina yıkılıyor

Aydın’ın Söke ilçesinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan, uzun süredir atıl durumda bırakılan binanın yıkımına başlandı.

Atatürk Mahallesi’nde bulunan, ön cephesi tren yoluna bakan eski kurum binası geniş bahçesi, bahçesinde bulunan dev çam ağaçları ve palmiyeleri ile dikkat çekiyor. Bina uzun yıllardır atıl olması nedeniyle birçok proje için, çok çeşitli kurum ve kuruluş tarafından talep edilmiş ancak bu talepler kurum tarafından sürekli olarak ret edilmişti.
İnşası 1950’li yıllarda yapıldığı, 80’li yıllarda kısa bir süre Jandarma tarafından da kullanıldığı ifade edilen eski bina uzun zamandır kullanılmıyordu. Binanın yıkımın ardından yerine yeni bina inşa edilecek mi, edilecekse hangi sebeple kullanılacağı hakkında bilgi alınamadı.


Yurt Dünya 30.03.2023 16:31:15 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden tıbbi sekreter için tören düzenlendi

2

Adana'da özel gereksinimli çocuklar sanatçı Uğur Aslan ile bir araya geldi

3

Başkan Esen ve Yönetiminden Toroslar Edaş’a Ziyaret

4

Culinary Forum, gastronomi sektörünü Antalya'da buluşturdu

5

Mersin'de sağanağın etkisiyle bir evin istinat duvarı yıkıldı

6

Alanya'da kamyonet arkasında tehlikeli yolculuk

7

Mersin'in Akdeniz ilçesinde camiler ramazan ayına hazırlandı

8

GÜNCELLEME - Adana'da yaya geçidinde motosikletin çarptığı bebek arabasındaki bebek hayatını kaybetti

9

Taner Bilir Güven Tazeledi

10

Adana'da Türk Eğitim Derneği'nin çalışmaları anlatıldı