Somaspor’da Başkan Mustafa Aydın güven tazeledi

Somaspor’da Başkan Mustafa Aydın güven tazeledi

Somaspor’da Başkan Mustafa Aydın güven tazeledi

TFF 2. Lig ekiplerinden Somaspor’da gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da mevcut Başkan Mustafa Aydın, üyelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grup’ta az bir bütçesi olmasına rağmen önemli bir başarı yakalayan ve ligi 10. sırada tamamlayan Somaspor’da Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mustafa Aydın yapılan seçimde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Mustafa Aydın’ın başkanlığındaki Somaspor’un Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu: "Hasan Burak, Fatih Kaya, Abdullah Karış, Muksit Aramış, Suat Gündoğan, Ahmet Tan, Hasan Altın, Özgür Şen."
Somaspor’un Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise şu isimlerden oluştu: "Fatih Balık, Erhan Sevinç, Eyüp Öztürk, Ramazan Çelik, Burak Kösem."


Spor 14.06.2022 16:55:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi