Tarih: 23.07.2020 10:13

Sompo Sigorta’dan Skoda sahiplerine özel "Skoda Kasko"

Facebook Twitter Linked-in

ISTANBUL (AA) - Sompo Sigorta, Skoda marka araç sahipleri için özel olarak hazirladigi "Skoda Kasko"yu müsterilerinin begenisine sundu.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Sompo Sigorta, daha önce Audi ve Volkswagen gibi otomobil üreticileriyle gerçeklestirdigi "marka kasko" is birliklerine, bir yenisini daha ekledi.

Sompo Sigorta bu kapsamda, dünyada oldugu gibi Türkiye pazarinda da önemli bir marka olan Skoda ile is birligine imza atarak, "Skoda Kasko"yu müsterilerinin kullanimina sundu.

Araç sahiplerini birçok farkli riske karsi koruma altina alan Skoda Kasko, herhangi bir hasar durumunda Skoda yetkili servislerinde orijinal parça ile tamir garantisi veriyor.


- “Skoda yetkili servislerinde orijinal parça ile tamir”


Açiklamada görüslerine yer verilen Sompo Sigorta Özel Ürünler Direktörü Serdar Aybay, Skoda gibi degerli bir marka ile yapilan is ortakligindan duyduklari memnuniyeti belirterek, sunlari kaydetti:

“Marka Kasko ürünleri, müsterilerin standart kaskolarda verilen teminatlara, ekstra avantajlarla ulasmalarini sagliyor ve bu nedenle de tüketiciler tarafindan tercih ediliyor. Skoda sahiplerinin ihtiyaçlari dogrultusunda Skoda Kasko ürünümüzü gelistirmekten ve onlara hizmet vermekten dolayi sevinçliyiz. Skoda yetkili servislerinde yüzde 100 orijinal parça ve tamir garantisi sunan Skoda ürünümüz, ilk bir yildaki çalinma veya pert hasarlarinda anahtar teslim bedelinin tamamini da ödemeyi taahhüt ediyor. Ayrica küçük hasarlarda kullanilabilecek küçük onarim hizmetleri, pert ve hirsizlik hasarlarinda ikame araç hizmeti, anahtar ile araç çalinmasi hasarlarinda herhangi bir muafiyet uygulanmamasi ve kisisel esya teminati gibi avantajlar da sagliyor.”





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —