Sonbaharda asfalt atağı

Sonbaharda asfalt atağı

Sonbaharda asfalt atağı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, sıcak seyreden sonbahar günlerini en verimli şekilde değerlendirerek asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ertuğrul Mahallesi’nin yıllardır el değmemiş olan muhtelif cadde ve sokakları, yürütülen çalışmalar tamamlandıktan sonra yeniden trafiğe açıldı.
Ertuğrul Mahallesi’nin en işlek caddelerinden biri olan Hüseyin Pehlivan Caddesi, eski ve kullanılmaz haldeki zemin tamamen kaldırılarak, altyapı kurumlarının çalışmalarını tamamlaması sonrası asfaltla kaplandı. Baskı asfalt uygulaması yapılan cadde, çevre düzenlemesi, kaldırım yenileme ve ışıklandırma çalışmaları ile bambaşka bir görünüme kavuştu.

4 cadde ve 3 sokak asfaltlandı
Hüseyin Pehlivan Caddesi’nin devamı niteliğinde olan Rakoczi Caddesi, bağlı cadde ve sokaklar olan Orduevi Caddesi Kızılay Caddesi, Eski Bedesten Sokak ve Eski Balık Pazarı Sokak ile Yeni Çarşı Sokak da zemin kaldırma, asfalt serimi, çevre düzenleme ve aydınlatma ile kaldırım yenileme çalışmaları sonrası vatandaşların istifadesine sunuldu.

“Mahalle sakinlerimize anlayışları için teşekkür ederim”
Yürütülen çalışmaları günbegün yerinden takip eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, mahalle sakinleri ve esnafı ile sürekli olarak diyalog halinde olarak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkan Yüksel, “Ertuğrul Mahallemizde; Hüseyin Pehlivan Caddesi, Kızılay Caddesi, Rakoczi Caddesi, Orduevi Caddesi, Eski Bedesten Sokak ve Eski Balık Pazarı Sokak ile Yeni Çarşı Sokak yollarının, baskı asfalt ve çevre düzenlemesi çalışmalarını an itibariyle tamamladık. Tüm mahalle sakinlerimize, çalışmalarımız esnasında verdiğimiz geçici rahatsızlığa gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür eder, yenilenen yollarımızın hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Güncel 12.10.2022 10:53:44 0
Anahtar Kelimeler: sonbaharda asfalt atağı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

2

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

3

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

4

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

5

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı

6

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

7

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

8

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

9

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

10

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak