Sörfte mangal

Sörfte mangal

Sörfte mangal

Sosyal medya fenomeni Süleyman Atlı, su sporları festivaline katılmak için geldiği kebap diyarı Gaziantep’te sörf tahtası üzerine kurulan mangalı yaktı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu hafta sonu Fırat Nehri üzerinde düzenlenecek olan Rumkale Su Sporları Festivali’ne katılan sporcu ve sosyal medya fenomeni Süleyman Atlı, festival öncesinde gerçekleştirdiği gösteride sörfte mangal yaktı. Fenomen Atlı, Türkiye’nin en görkemli 13 kalesi arasında gösterilen tarihi ve doğal güzellikleri ile etkileyen Rumkale’de hem sörf yapmanın keyfini sürdü. Atlı, aynı zamanda ise sörf tahtası üzerine kurulan mangalı yelleyerek, marifetlerini sergiledi.
Öte yandan, 24-25 Eylül 2022 tarihlerinde 5.’si düzenlenen Rumkale Su Sporları Festivali’nde dragon bot, yüzme yarışı ve su topu müsabakalarının yanı sıra çeşitli gösteri ve şovlar yer alacak.


Yurt Dünya 22.09.2022 10:07:48 0
Anahtar Kelimeler: sörfte mangal

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

2

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

3

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

4

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

5

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

6

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

7

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

8

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

9

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

10

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı