Sosyal Hizmetler kuruluşlarında kalan çocuklar, şehitler için hatim okudu

Sosyal Hizmetler kuruluşlarında kalan çocuklar, şehitler için hatim okudu

Sosyal Hizmetler kuruluşlarında kalan çocuklar, şehitler için hatim okudu

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü evlerinde kalan çocuklar, şehitler için hatim okudu.
Ramazan Bayramı münasebetiyle Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli ve kuruluşlarında kalan çocuklar, Karskapı Şehitliği’nde okudukları hatmin duasını yaptı.
Programda okunan hatimlerin duası yapıldıktan sonra şehit mezarlarını gezen çocuklar, oradaki şehit aileleriyle beraber şehitlerin mezarları başında dua okudu.
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş burada yaptığı konuşmada, “Karskapı Şehitliğimiz boş değil, şehitler tepesi boş değil. Burada canlarımız yatar, burada bizim geçmişimiz, geleceğimiz yatar. Bu yüzden biz de şehitlerimiz için ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde kuruluşlarımızda olan engellilerimiz, çocuklarımız, bu kültürü yaşatmak için böyle bir programın çok güzel olacağını düşündük. Belki amatör bir program olacak ama çok içten, çok güzel bir program olacak. Rabbim bizleri şehitlerimize karşı mahcup etmesin. Bugün arife; arife günümüzü, yarın bayram, bayram günümüzü kutluyorum. Rabbim daha nice bayramlara eriştirsin hepimizi inşallah” diye konuştu.


Güncel 20.04.2023 13:56:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta metruk binada ceset bulundu

2

Serikspor-Pendikspor maçının ardından

3

Pendikspor-Serikspor'u 4-3 yendi

4

Burdur'da Üniversiteler Arası Satranç Türkiye Şampiyonası başladı

5

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 6 zanlı tutuklandı

6

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Çayır'ın annesi son yolculuğuna uğurlandı

7

Antalya'da "Girişimde Kadın Zirvesi"nin ikincisi düzenlendi

8

Mersin'in Akdeniz ilçesinde gençler için tenis kursu veriliyor

9

Antalya'da ramazanda kurulan sağlık istasyonlarında 11 bin kişiye sağlık hizmeti verildi

10

Adana'da yıkılan üst geçidin yerine yenisinin yapılmasını isteyen vatandaşlar eylem yaptı